WoW
В момента:
Нова серия книги с историята на Warcraft.
Съдържание

Нова серия книги с историята на Warcraft.

от Мiffzy14.07.2015
Warcraft Chronicle: Volume 1 покрива историята от началото на света на Warcraft до първата игра.

Blizzard обявиха нова серия книги, които ще задълбаят в историята на Warcraft и ще предложи на феновете им невиждани до сега части на Azeroth.

Warcraft Chronicle: Volume 1, първото издание на поредицата ще покрие времевия участък от „създаването на Warcraft вселената до историята на Последния Пазител, което е историята на Warcraft 1 [Orcs & Humans].” Това е според Крис Метцен, старши вицепрезидент на развитие на историята и франчайз, който предлага няколко детайла относно книгата във видеото към този пост.
Художникът Питър Лий от Blizzaard е създал оригиналните илюстрации за книгата. Някои от нещата ще бъдат видяни за първи път, по-специално неща от предисторията на Warcraft.
“Най-забавното от работата по този проект е цялостния одит, който трябва да направим от съвсем първите ни идеи до сега“ споделя Метцен. „Можете да го изчетете и да си кажете ‚А, сега го схващам. Това започва онова, а след това другото идва от него и се превръща в онази история и това се случва за заради тези три неща.‘ “
Все още няма обявена официална дата за хрониките, но със сигурност са задължително четиво за всеки фен на вселената на Warcraft.
За радост на феновете като мен, това не е единственото четиво, което да очакваме. Blizzard обявиха комикси с предистория за дългоочаквания им филм. Можем да очакваме книгата, Warcraft: Bonds of Brotherhood през май месец 2016 година, точно преди премиерата на филма на 10 юни.

Какво мислиш?
РЕЗКО
100%
GG WP
0%
Meh...
0%
Ех, майко!
0%
Не.
0%
RIP
0%
За автора
Мiffzy
Аз си мисля за ракия и салата и за тебе.