SC 2
В момента:
StarCraft 2: Legacy of the Void pre-order вече е наличен
Съдържание

StarCraft 2: Legacy of the Void pre-order вече е наличен

от Мiffzy17.07.2015
Третата глава от трилогията на StarCraft II – Legacy of the Void вече може да бъде поръчана като pre-order през Battle.net.

Все още няма обявена дата за официалното пускане на играта, но от Blizzard предполагат, че това ще се случи някъде зимата. Ако закупите pre-order сега обаче освен достъп до бетата получавате и достъп до началните мисии.
Въвеждащите мисии, разделени на три части “Whispers of Oblivion” се фокусират над Zeratul и играят ролята на връзка между предишната глава от Hearth of the Swarm.
StarCraft II: Legacy of the Void струва 39.99 евро, като можете да си закупите и дигитално делукс копие за 59.99 евро, което включва различни дигитални бонуси за другите Blizzard игри:

sc_portrait Protoss портрети в StarCraft II + скин за Protoss единици

 

 

 

 

game_bonuses

Можете да разхождате мини Архон като любимец в World of Warcraft, напълно готов за битка, както и да ползвате Protoss визия за тестето ви в Hearthstone и любимец проба и transmog в Diablo III.

 

 

 

hots_mount

И според мен най-готината част – Void Seeker маунт в Heroes of the Storm!

 

 

 

 

За тези от вас, които все още нямате копие на играта можете да си купите и трите заглавия (Wings of Liberty, Heart of the Swarm + Legacy of the Void) за 59.99 евро. Делукс изданието е 99.99 евро.

Можете да си закупите pre-order на Legacy of the Void тук

Какво мислиш?
РЕЗКО
50%
GG WP
50%
Meh...
0%
Ех, майко!
0%
Не.
0%
RIP
0%
За автора
Мiffzy
Аз си мисля за ракия и салата и за тебе.