HS
В момента:
Road to Blizzcon 2015 Европа завърши
Съдържание

Road to Blizzcon 2015 Европа завърши

от Naregar06.10.2015
Завърши европейската квалификация за Blizzcon 2015 в категорията Hearthstone.

След края на двудневния финален турнир, Thijs от отбора на G2 излезе краен победител в надпреварата след феноменална игра от негова страна, като за всички четири мача които изигра той загуби само 3 точки във всички мачове. Thijs затвърди силната си позиция и първото си място в скорошната класация на сайта GosuGamers, давайки още по-сериозна заявка за добро представяне на самия Blizzcon. В голям reddit пост, той разказва за събитията преди и по време на самия турнир, също така представя дековете си и стратегиите, които е използвал. В допълнение има и AMA секция с въпроси на които самият играч е отговорил.


Самото състезание протече донякъде очаквано и след първия ден вече се знаеха всички участници, които се класират за финалите. Това бяха:

Lifecoach, Ostkaka, Neirea и Thijs.

Единствената изненада може би бе победата на Neirea над Lifecoach в мача на победителите в Група B, доказвайки добрата подготовка на всеки от играчите в турнира. Така полуфиналните двойки след края на груповата фаза бяха:

Lifecoach vs Thijs и Neirea vs Ostkaka.

Двамата победители от групите показаха защо респективно взеха двете първи места и победиха съответно Thijs 3:0 Lifecoach и Neirea 3:1 Ostkaka, за място на финала. Интересното бе, че и двамата играчи използваха еднакви класове, което от своя страна доведе до интересни огледални мачове с Warrior и Druid във финалната серия.

За всички изпуснали могат да прегледат срещите в официалния канал на играта в Twitch

Какво мислиш?
РЕЗКО
100%
GG WP
0%
Meh...
0%
Ех, майко!
0%
Не.
0%
RIP
0%
За автора
Naregar
Пиша разни интересни и не толкова интересни неща за гейминг.