HS
В момента:
В Центъра на Арената – Dragon Priest
Съдържание

В Центъра на Арената – Dragon Priest

от Naregar18.11.2015
Макар и заглавието да подсказва какъв ще бъде дека. Тази седмица В Центъра на Арената ще разгледаме малко по-различна версия на Control Dragon Priest.

Дори мисля, че по-добре да се нарече Anti-Aggro Dragon Priest.Дека бе използван по време на Blizzcon World Championship 2015 от ThijsNL и се оказа добро попадение за малко rank игри в началото на сезона, срещу агресията, която се среща почти във всяка битка. Както се вижда дека има повече карти за начало на играта и контриране на по агресивните си противници, от колкото за късна игра. Разбира се без Dr. Boom няма как, като той и Ysera са картите даващи така нареченото условие да победите при малко по-заплетена игра.

Thijschampion11

Dragon Priest-а на ThisjNL стоеше в основата на доброто му представяне по време пътя му към BlizzCon

Да пристъпим по същество. Какво целите да имате като карти в началото на играта.

Zombie Chow и Norhtshire Cleric – се пазят за да си подсигурите добро начало на играта. И да държите противника без голямо поле. При наличието на Дракони, може да запазите Twilight Whelp, тъй като става ефекта му го прави равносилен на Zombie Chow минус ефекта да връщането на живот на противника. Наличието на дракон също така ви отваря възможността да използвате и Wyrmest Agent. Това прави употребата на мана по-оптимална и вие имате повече защита срещу неприятното aggro. Всичко друго го премахвате от началната ръка и търсите тези карти по-горе като начало на играта.

 Дека разполага с 3 броя карти за почистване на полето, при лошо стечение на обстоятелствата. Това ви гарантира и повече сигурност, ако противника се опита да ви надвие с груба сила или просто повече чудовища.

Всички това в един момент, ще ви даде достатъчно предимство да контролирате полето и да може да биете противника, без да загубите темпото или контрола върху полето.

thijs-priest

Какво мислиш?
РЕЗКО
100%
GG WP
0%
Meh...
0%
Ех, майко!
0%
Не.
0%
RIP
0%
За автора
Naregar
Пиша разни интересни и не толкова интересни неща за гейминг.