Ревюта
В момента:
Седнете на геймърските столове Arozzi на Let’s Play @ Aniventure!
Съдържание

Седнете на геймърските столове Arozzi на Let’s Play @ Aniventure!

от stakiman09.08.2016

Колко пъти ви се е случвало да пуснете някой стрийм и да видите че стиймъра седи на готин геймърски стол? 🙂 Доста популярно е и още по-полезно е да седите с геймърски стол докато разцъквате разни игри. Не само защото помага на правилната ви стойка. Просто е удобно.

Една популярна марка за такива столове са Arozzi, която е шведска марка предлагаща качество и надеждност на продуктите си. Регулация на облегалките за ръце и гръб, заключващи механизми за стойките за ръцете и височината, допълнителни екстри – Arozzi има всичко!


arozzi-logo

С радост обявяваме участието на Arozzi в Let’s Play @ Aniventure 2016!


Отдолу има линкове към най-интересните клипове на GplayTV за маркатаНа Let’s Play @ AnimeS Expo всички играчи на главната сцена имаха удоволствието да седят на столове предоставени от Arozzi, което се случва за първи път в България, между другото. 🙂

Естествено, традицията продължава с най-якия и най-мащабния евент, който от GplayTV сме правили досега. 🙂 Arozzi-тата пак ще се появят на главната сцена на Let’s Play и ще доставят възможно най-комфорния начин за игра на класиралите се четири отбора по CS:GO и League of Legends.

SteelSeries

Линк към официалния сайт на Arozzi


Елате на Let’s Play @ Aniventure, накефете се на уникалните игри и незабравимото изживяване! Станете свидетели на това как български играчи печелят 25000лв докато седят на невероятни столове от Arozzi? 🙂


Let's Play

Let’s Play

Какво мислиш?
РЕЗКО
67%
GG WP
0%
Meh...
0%
Ех, майко!
0%
Не.
0%
RIP
33%
За автора
stakiman
IT specialist and SC2 GOD (kinda..)