Други
В момента:
Victus Game: Rewrite History – Open beta от днес!
Съдържание

Victus Game: Rewrite History – Open beta от днес!

от Мiffzy03.10.2016
Над 100 запалени геймъри се включиха в закритите тестове на Victus Game: Rewrite History, на 3 октомври от 16:00 часа заработват Open Beta сървърите!
Новото независимо българско гейминг студио Victus Games се похвали с успешно приключили тестове в Closed Beta версията на своята първа игра – историческата MMO стратегия Victus Game: Rewrite History.
victus-game-attack-screenshot
В продължение на 3 седмици над 100 играчи с опит в онлайн игрите строиха своите империи и водиха войни помежду си в борба за челните места на класирането.
Благодарение на техния ентусиазъм, девелъпърите успяха да открият голям брой бъгове и възможности за подобрение на играта и дори забавиха леко пускането й, за да могат да я преведат на български език по желание на голяма част от тестерите.
На 3 октомври от 16:00 с обновен уебсайт официално „отварят врати“ сървърите на Open Beta версията на играта и всеки, който пожелае ще може да се регистрира и да се превърне в най-великия император на Античността.
Сюжетът на Victus Game ще се развива в алтернативна вселена, където римската, египетската и гръцката цивилизация са достигнали своя връх по едно и също време. Играчите ще могат да избират с коя от трите империи да завладеят света, като построят своя град, тренират армия и участват в търговия и съюзи с други играчи.
Седмица преди началото на играта, Victus Games са решили да подготвят всички бъдещи пълководци със серия от образователни статии за геймплея на играта на сайта http://play.victusgame.com/blog и Facebook страницата на проекта.
Можете да си припомните и гостуването на момчетата в нашето предаване 🙂
Какво мислиш?
РЕЗКО
0%
GG WP
100%
Meh...
0%
Ех, майко!
0%
Не.
0%
RIP
0%
За автора
Мiffzy
Аз си мисля за ракия и салата и за тебе.