Игри
В момента:
Battlefield 1 с нова карта
Съдържание

Battlefield 1 с нова карта

от Alemlol13.04.2017
Electronic arts разкриха, че новата карта, която ще дойде в Battlefield 1 за притежателите на Premium картите, ще се казва Nivelle Nights. Засега има само една картинка от нея – изобразяваща изкоп, окъпан в лунна светлина.

bf1map

Описанието на нивото съдържа интересни подробности около това какво можем да очакваме в него:

 

„Като падне мрак над калните бойни полета около Malmaison и Soupir, френските и немските батареи се подготвят да подкрепят своите войски за оспорваната земя. Луната, прожекторите и светлините на артилерията осветяват нощното небе, разкривайки мрежата от окопи. Дръжте се, докато вашият враг се бори за всеки сантиметър земя. Стратегията и работата в екип ще победят.“
Исторически Nivelle Offensive в била масивна френско-британска операция, която се е провела през пролетта на 1917 година. Въпреки че първоначално атаките са били успешни, операцията като цяло не е толкова решаваща, колкото се е очаквало. И загубите, получени в чуждите земи, впоследствие са предизвикали бунтове сред редиците на Френската армия.
Къде сме срещали пресъздаване на Nivelle Offensive? Операцията е част от драматичната игра на Ubisoft Valiant Hearts.
Миналата седмица EA обявиха, че от май Battlefiled 1 ще получава ъпдейти всеки месец вместо сезонни ъпдейти. Майският ъпдейт ще направи играта по-балансирана и честна. Сигурна дата за пускането на новата карта за играчите, които нямат Premium pass все още не е обявена.
Какво мислиш?
РЕЗКО
0%
GG WP
0%
Meh...
0%
Ех, майко!
100%
Не.
0%
RIP
0%
За автора
Alemlol