Технологии
В момента:
Новите бижута на SteelSeries!
Съдържание

Новите бижута на SteelSeries!

от Alemlol01.08.2017

SteelSeries са начело на професионалната гейминг периферия още от създаването си през 2001 г. благодарение на непрекъснатото развитие на иновациите и продуктите в сътрудничество с водещи професионални геймъри.

Тази година те ще ни зарадват с няколко нови бижута. А именно – новите мишки Sensei 310 и Rival 310, както и специален едишън Arctis 5 Dota 2 слушалки!

SteelSeries представи първия, истински 1-към-1 Esports гейминг сензор за мишка единствено и само включен в новите Sensei 310 и Rival 310 Gaming мишки!

Двете мишки са със страхотен дизайн, TrueMove3 сензор, който осигурява най-естественото и точно движение на мишока. 12 000 CPI и 350 IPS гарантира изтинска ефективност по време на професионална игра. Разбира се няма да бъдат достатъчно яки ако нямат и RGB подсветка, която притежава над 16 милиона цвята, които ви предупреждават за недостиг на амуниции, сваляне на кръвта ви и др по време на игра. Още нещо важно, което е присъщо за двете мишки на SteelSeries – a именно ,че са само 90 грама. Знаехте ли, че Sensei 310 и Rival 310 са печелили не един турнир? Да, те са доказани да водят по пътя към победата!


Сега да кажем малко и за Arctis 5 Dota 2 слушалките. Тук SteelSeries и Valve са се съюзили и са създали тази лимитирана версия на Arctis 5!

Изключителният външен вид е със специален дизайн на тема Dota 2, а Arctis 5 отдолу носи всички функции, които геймърите са очаквали от линията. Диадемата е персонализирана отдолу с логото на Dota 2, което е перфектно за феновете на играта.

Слушалките разполагат с микрофона SteelSeries ClearCast, най-добрият микрофон за игра, DTS Слушалки: X 7.1 съраунд звук и PrismSync RGB осветление, всички контролирани от SteelSeries Engine.

фсдфсф

Бижутата ще дойдат в България септември месец, като ще имате възможност да тествате мишките на Let’s Play Plovdiv!

Какво мислиш?
РЕЗКО
0%
GG WP
0%
Meh...
17%
Ех, майко!
83%
Не.
0%
RIP
0%
За автора
Alemlol