В момента:
SteelSeries обяви версия без num pad на APEX M750!
Съдържание

SteelSeries обяви версия без num pad на APEX M750!

от Alemlol30.10.2017

Днес SteelSeries обяви вариант без num pad на своята механична игрална клавиатура APEX M750Apex M750 TKL. Той се отличава с високо качество на изработка и еспортира производителността на оригиналния M750, но в компактен дизайн.

1ww

M750 TKL използва механичните превключватели SteelSeries QX2, разполага с елегантна и издръжлива рамка от алуминиева метална сплав 5000 Series, с черен матов цвят, ултра-ярки, индивидуални RGB светодиоди и е съвместима с приложения SteelSeries Engine за важни известия по време на игра. Всичко това, за да даде на геймърите крайната комбинация от красота, изпълнение и персонализиране.

1 (3)

 Предназначена е за e-sports играчи. Нейният траен дизайн и малък размер са лесни за транспортиране до турнири или събития, без да има страх, че ще бъде повредена.  Дизайнът без num pad оптимизира разстоянието между клавиатурата и мишката, като доближава ръцете на геймърите, за да подобри ергономичността за по-продължителен гейминг.

1 (1)

Потребителите все пак могат да се възползват пълноценно от всички приложения на SteelSeries Engine на M750 TKL, като интегриране на чата в Discord, ImageSync, Audio Visualizer, PrismSync и GameSense.

1

Какво мислиш?
РЕЗКО
100%
GG WP
0%
Meh...
0%
Ех, майко!
0%
Не.
0%
RIP
0%
За автора
Alemlol