В момента:
Thermaltake представя новата View 91 стъклена RGB супер кутия!
Съдържание

Thermaltake представя новата View 91 стъклена RGB супер кутия!

от Alemlol18.01.2018

Още една супер кутия от Thermaltake от висок клас! 

Тази година на CES 2018 беше показана новата кутия на Thermaltake. С представянето на огромните стъклени панели с 5 мм дебелина, View 91 TG RGB осигурява елегантен външен вид, който допълва отличното му охлаждане. Това бижу притежава Tt LCS сертификат. Той е ексклузивен само за Thermaltake, и се прилага за продукти, които поддържат само най-добрите световни LCS шасита.

5pKHiaxYOqMkCFVg

Характеристики на 91 TG RGB кутията:

Три 5 мм стъклени панела 

5 мм стъкла, които се намират отпред и от двете страни, придават на корпуса елегантен вид и гарантира трайността на панелите, като същевременно осигурява максимална видимост на вътрешните компоненти. Двете страни са шарнирно ориентирани, за да осигурят лесен и пълен достъп до вашия билд.

Четири вградени 140 мм RING PLUS LED RGB вентилатора

Предварително инсталиран с четири вентилатора RGB (три предни вентилатора и един заден), за да постигне по-добро RGB изживяване и да подобри топлинната ефективност. Всеки вентилатор е дигитално управляван от PWM чрез патентован софтуер Rigit Plus RGB. Софтуерът също така позволява наблюдение на ефективността на вентилатора, регулиране на скоростта и управление на осветлението.

Порт тип USB-C

Предният монтиран порт USB 3.1 Type-C позволява допълнителна скорост на предаване на данни до 10Gbps. Хубавото е, че вече няма да има грешен начин за поставяне на USB-то 😉

BrIVe76krWaKUzJe

Модулен дизайн

Свободно и лесно сглобяване на кутията с нужните ви части. Вече няма да имате недостъпни места, трудни за сглобяване, че даже и повечко пространство ще има за страхотните ви компоненти, които само чакат да ги изложите на показ.

Бързо освобождаваща скоба за вентилатор

Конзолите за монтиране на вентилаторите разполагат с лента за бързо освобождаване от двете страни за незабавно отстраняване и закрепване на вентилатора с минимално движение, поддържащо до три 200 мм вентилатора.

Магнитен прахов филтър

За да изгладите изживяването си и да удължите живота на вашите компоненти, на горната, предната и долната страна има демонтируеми магнитни прахови филтри, за да се осигури чист въздух и ефективно разсейване на топлината.

Конзола за поддържане на GPU

 View 91 TG Edition има поддръжка за вертикално оформление на графични карти с двоен дизайн на PCI-E слотове. Интегрираната скоба за подкрепа на GPU не само предпазва графичната карта, но също така помага да се намали теглото на дънната платка.

Вертикален изглед на радиатора (VRV)

Thermaltake-View-91-Tempered-Glass-RGB-Edition-001

Какво мислиш?
РЕЗКО
67%
GG WP
0%
Meh...
0%
Ех, майко!
33%
Не.
0%
RIP
0%
За автора
Alemlol