Технологии

Графичната карта PowerColor Radeon RX 6750XT Red Devil се появи в сайта на RRA

11.04.2022

author:

Графичната карта PowerColor Radeon RX 6750XT Red Devil се появи в сайта на RRA

Вече няма съмнение, че партньорите на AMD се подготвят за представянето на своите обновени модели Radeon RX 6000 на 10-ти май. Нова карта, посочена като “AXRX 6750XT 12GBD6-3DHEOC”, е един от персонализираните модели, които PowerColor (собственост на TUL Corporation) се предполага, че планират. Този модел е добавен към RRA (Система за сертифициране на технологични продукти в Корея) чрез ново вписване на 29-ти март.

Списъкът на RRA не потвърждава нищо повече от името на продукта и неговата конфигурация на паметта. Въпреки това данните на RRA обикновено са по-точни от документите на ЕИО (Евразийската икономическа комисия), поне става дума за списък на продукти, които се очаква да бъдат пуснати. Следователно би било потвърдено, че актуализираният RX 6750XT все още предлага 12 GB GDDR6 памет, така че същият капацитет като модела RX 6700 XT. Освен това, името на продукта „3DHE/OC“ може лесно да се интерпретира като серия Red Devil.

Според най-новата информация AMD ще пусне RX 6×50XT графични карти на 10-ти май. Това може да означава, че може да получим съобщение по-рано. Първоначалната дата 20-ти април е отложена поради продължаващата ситуация с COVID-19 в Китай.

източик:videocardz.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *