Правила на GplayTV Gaming WKND Burgas

Научи още за GplayTV GAMING WKND BURGAS

CS:GO правила
Неделя (25.03) – RO64

LoL правила
Събота (24.03) – RO64

FIFA18 правила
Събота (24.03) и Неделя (25.03)

PUBG правила
Събота (24.03) и Неделя (25.03)

Fortnite правила
Събота (24.03) и Неделя (25.03)

The Unspoken (VR) правила
Събота (24.03) и Неделя (25.03)

SFV правила
Събота (24.03) – RO32

MKXL правила
Неделя (25.03) – RO32

Project Cars правила
Събота (24.03) и Неделя (25.03)

ОБЩИ УСЛОВИЯ

Условия за игра
Със записване за турнир, организиран от GplayTV, вие се съгласявате с всички правила и норми, налагани за съответния турнир. Също така се съгласявате с всяко решение взето от администраторите преди, по време и след даден мач, както и с промяна на правилата по време на турнира (при необходимост). Съблюдаването за спазване и прилагане на правилата е отговорност на администраторите на турнира.

Всички играчи ще бъдат помолени да спазват адекватно ниво на уважение и приятелско отношение към останалите участници и администраторите. Неспортсменско поведение и неуважение към играчи и администратори няма да бъде толерирано и ще доведе до загуба на игри или до директна дисквалификация от турнира.
Играчите са задължени да следват инструкциите на администраторите на турнира.

Непосредствено след края на записването за турнира се генерира бракета за турнирния ден.
След като бракетът за игра се генерира, играчи няма да могат да бъдат заменяни.
Съперниците се определят след произволно генериране на двойките, които ще играят.

Администраторите на GplayTV ще уведомят играчите за начален час на турнира, както и за начален час на всеки един кръг/следващ мач от надпреварата. Имайте предвид, че всеки кръг може да има изменение в зависимост от продължителността на игрите.
Мачовете започват до 10 минути след обявяването на срещата. Молим да сте в зоната поне 5 минути преди обявеното време за игра.
Ако не се явите в зоната за игра до 10 мин след обявеното време и не вдигате своя телефон, то тогава ще получите служебна загуба.

След края на всяка среща победителят е длъжен да докладва резултата на администраторите с което да затвърди своята победа, като противника също така е длъжен да потвърди резултата.

Научи още за GplayTV GAMING WKND BURGAS