Gaming Новини Други Игри

В очакване на Fallout 4

04.11.2015

author:

В очакване на Fallout 4

За всички любители на постапокалиптичната поредица Fallout!

И аз като вас нямам търпение за грабна Fallout 4! Но нека започнем с предисторията 🙂 Вижте това видео от IGN:

Fallout in 5 Minutes – IGN Video

 

Нека започнем с глезотийките – освен Fallout бира, от Bethesda и Jones Soda Co. са ни подготвили класическата Nuke Cola Quantum! Отново, по нашите географски ширини няма да облажим, но все пак не пречи да си помечтаем 🙂

nuke cola

Системните изисквания?

Минималните са: 
Windows 7/8/10 (64-bit OS required)
Intel Core i5-2300 2.8 GHz/AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz or equivalent
8 GB RAM
30 GB free HDD space
NVIDIA GTX 550 Ti 2GB/AMD Radeon HD 7870 2GB or equivalent

Препоръчани:
Windows 7/8/10 (64-bit OS required)
Intel Core i7 4790 3.6 GHz/AMD FX-9590 4.7 GHz or equivalent
8 GB RAM
30 GB free HDD space
NVIDIA GTX 780 3GB/AMD Radeon R9 290X 4GB or equivalent

Какво знаем за играта до момента?

 

Историята:

В допълнение на историята до момента, но една крачка преди – Fallout 4 превърта лентата и започва преди атомната война да превърне САЩ в пустош.

Събуждате се в хубав слънчев ден и се поглеждате в огледалото. Тук избирате пола на героя ви и как изглеждате.

 

Вашият персонаж:

Създаването на персонажа ви е доста по-“игрив”. Хващате мишката и се изявявате като скулптор!

character_creation

 

S.P.E.C.I.A.L.

special

Започвате деня си и се появява един Vault-Tec търговец, за да финализирате регистрацията си за fallout убежище ако най-лошото се случи. Чрез формата избирате името си и разпределяте точки на различите Fallout таланти (S.P.E.C.I.A.L.) като сила, издържливост, късмет и т.н. – същата схема като предишните заглавия.

И така започва

shitstorm

Сирените почват да вият и семейството ви бърза да се придвижи до убежището преди бомбите да паднат. Нещо се случва (от Bethesda не казват какво точно) и някак си се пръквате 200 години по-късно като единствения оцелял от Vault 111. И пристигаме във Fallout пустошта, която толкова добре познаваме и обичаме.

 

 

Геймплей

Fallout-4-VATS

Няма как да е Fallout игра без V.A.T.S., таргетинг системата, която ви позволява да спрете времето и да нагласите изстрелите си към определени точки от тялото на противника. на пръв поглед изглежда досущ като в последните 2 Fallout заглавия. Тод Хауърд, директорът на Fallout 4, обяви, че са се потрудили за добра комбат система, дори и да не използвате V.A.T.S.

Отново ще имате четиринога компания, която да изпълнява команди. Дори можете да му построите кучешка къщичка! А най-хубавото е, че тук Dogmeat не може да умре!

dogmeat

 

Разбира се, че ще имате и класическия Pip-Boy за меню системата на играта. Ще го използвате за проверка на статуса ви и да се ровичкате из вещите си, да гледате картата или пък да слушате радио. Ще можете дори да играете ретро игри наподобяващи Donkey Kong и Missile Command.

 

Най-голямата придобивка е, че ще можете да строите неща. Можете да построите собствената си къща с подръчни материали, които събирате в играта. След това можете да я разкрасите с декор, мебели или каквото си намерите.

Ако пък сте амбициозен можете да построите цял квартал, което ще накара други оцелели да дойдат да живеят при вас. Щом изградите общество ще трябва да се защитите от нападатели, които със сигурност ще искат да разграбят събраното от вас.

Освен строенето, ще можете и да си сглобявате нещица с всякакви боклуци, които намирате. Оръжия, модификации, брони…

Общо взето изглежда сякаш Bethesda са се постарали да построят един функционален отворен свят, в който отново напомняме – няма максимално ниво.

 

Нямаме търпение до големия взрив на 10 ноември, а вие?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *