Gaming Новини Игри

В Центъра на Арената – Raptor Rogue

01.12.2015

author:

В Центъра на Арената – Raptor Rogue

Тази седмица в центъра на арената ще разгледаме ново излюпилия се Raptor Rogue.

Дека е доста интересен за игра, но е и много зависим от темпото и развитието на играта. Всичко се базира на това да вземеш въпросното темпо в свой ръце и да се възползваш от това предимство, за да се добереш до крайната победа.

Както написахме дека се върти около новата карта за Rogue – Unearthed Raptor, която копира Deathrattle ефект от ваше чудовища, това я прави доста силна карта за почти всеки момент на играта, с копирането на ефекта, вие взимате голям контрол над полето и правите играта непосилна за противника си.

Какво целите като карти в началната си ръка. Идеята да установите темпо в играта и да притиснете противника за да се възползвате от ефектите на раптора. Копирането на ефекта от умирането на чудовища, полага основа за сериозни ходове, карти като Leper GnomeNerubian EggLoot HoarderPiloted ShredderSludge Blecher и Sylvanas Windrunner са в основата на тези ходове.

Какво може да ви спре с този дек – първо много агресивни декове с нисък Mana Curve и Control с много начини да придобият допълнително живот, такива който просто не може да убиете, преди да се погрижат за вашето поле.

Приятна игра на всеки, който реши да използва дека и най-вече успех.

RaptorRogue
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *