Gaming Новини Игри

В Центъра на Арената – Reno Jackson Freeze Mage

24.11.2015

author:

В Центъра на Арената – Reno Jackson Freeze Mage

Макар и по времето, когато този дек бе игран на турнир, бяха изминали само 2 дни от отварянето на първото крило от League of Explorers. Легендарната карта от крилото, Reno Jackson, даде своя принос. Играча спечелил SeatStory Cup IVSuperJJ изненада противниците си в последната фаза на надпреварата след като направи този дек, макар и малко експериментален по това време и изненада опонентите си.

superjj-cup

Както е написано в заглавието и в уводната част, текста днес ще разгледа една нова версия на добре познатия Freeze Mage, с малко иновативни промени, благодарение на които може да издържите много по-дълго на игрите. През седмицата след края на турнира, дори четох отзиви из различните източници, че Blizzard едва ли не се опитват да убият агрото с пускането на Reno. Но реално погледнато това е алтернатива за по-дълъг живот и повече шансове да намерите вашите отговори срещу противника. Renojacksonfreeze

По същество, какво целите с този дек и кои карти ви трябват за началото на играта. Целите да имате повече начини да теглите карти и това в този дек са карти като: Loot Hoarder, Novice Engineer, Arcane Intellect и Acolyte of Pain. Bloodmage Thalnos също дава алтернатива от този вид след като бъде убит, но неговото приложение може да бъде малко по-различно и на друг етап играта, като това може да се прецени в движение дали е удачен ход.

Другия важен момент е срещу по агресивните играчи да си подсигурите поне един Ice Block и Ice Barrier за проточване на играта. Дека притежава достатъчно контрол за да удължи, изчисти, забави или като цяло да унищожи темпото на противника и това се крие в следните карти: Doomsayer, Frost Nova, Blizzard и Flamestike. Отговори имате, просто както споменах трябват да бъдат изтеглени.

Като последна част, отбелязвам кога да се използва Emperor Thaurissan. За предпочитане е това да бъде при наличието на Archmage Antonidas и поне 3 магии, за да генерирате достатъчно Fireballs, с които да убиете противника си след Alexstrasza. Или просто да имате друго combo от сорта на – Frostbolt 1 или 2 , Ice Lance x2, Roaring Torch и/или Fireball. Това прави между 18 и 26 на противника ви от ръка, без чудовищата на полето. Идеална алтернатива да довършите битката. Това е само пример за начина, по който може да спечелите и всичко зависи само от това как върви играта за вас.

Пожелавам на всеки успех, ако е решил да използва дека и приятна игра.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *