Gaming Новини Игри

Групите за Road to Blizzcon 2015 Европа

29.09.2015

author:

Групите за Road to Blizzcon 2015 Европа

Изтеглени са групите за финалната фаза на Европейската Hearthstone Road to Blizzcon 2015 квалификация, която ще се проведе в O2 арена в Прага на 3 и 4 Октомври.

Това събитие ще върви наравно с финалната фаза на Азиатските квалификации, които ще се проведат в Тайпе. И след тези почивни дни ще знаем 12 от 16 възможни финалисти на таз годишното издание на Hearthstron World Championship. Последните финалисти ще бъдат излъчени след финалната квалификация за Американския континент на 10 и 11 Октомври. Както миналата година, финалите ще са по време на Blizzcon 2015 на 6 и 7 ноември 2015 в Anaheim Convention Center в Калифорния.

За всички, които няма да могат да присъстват на място за самото събитие, Blizzard са се погрижили за отразяване на всичко, като водещ  ще бъде Rachel ‘Seltzer’ Quirico, подкрепена от Dan ‘Frodan’ Chou заедно с коментаторите Marcin ‘Gnimsh’ Filipowicz, Janne ‘Savjz’ Mikkonen и Jakub ‘Lothar’ Szygulski. Всичко това ще бъде предавано на официалния стрийм на играта.

Жребия за груповата фаза вече е обявен, като групите са както следва:

Група A: Ostkaka, Maverick, ThijsNL, Hoej.
Група B: Lifecoach, Pavel, Gera89, Neirea.

Пълна програма на цялото събитие организирано от Blizzard може да намерите на този линк. Като заедно с Hearthstone ще включва още Heroes of the Storm и World of Warcraft квалификационни мачове, също така и StarCraft II Legacy of the Void шоу мач.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *