Gaming Новини Игри

Дойде и краят на Patron Warrior

14.10.2015

author:

Дойде и краят на Patron Warrior

Късно снощи българско време, през официалния twitter на Hearthstone, Blizzard обявиха промяна в Warsong Commander.

Промяната в текста: Your charge minions got +1 Attack/Вашите чудовища с механиката Charge имат +1 Атака.

Но нека се върнем назад във времето, малко преди официално да пуснат второто приключение Blackrock Mountain – Blizzard направиха фикс на някой карти, които според тях не работеха правилно. Warsong Commander беше една от тях, като според механиката, картата не действаше на чудовища, които не са призовани от ръката. Или поставено по различен начин, не действаше на всеки патрон след първия. Тези промени бяха обявени заедно с представянето на BRM картите като точната дата бе края на месец Март, няколко дни преди самото приключение. Това беляза началото на Patron Warrior концепцията и началото на може на едни много големи постове по-различните видове форуми и социални мрежи. След като измина вече доста време, от началото на тази концепция и най-вече дойде нов експанжън пак и нови карти, промяна не се забеляза като цялостно представяне на дека. Процентите спечелени игра се запази доста висок, цялостното представяне бе повече от солидно и дори Handlock не може винаги да се справи напълно с дека.

Обратно към момента в който ще настъпи въпросния пач ден и ще влезе в сила промяната. Това ще е следващата голяма промяна, дори може би закопаване, на дек след орязването на Starving Buzzard преди време. И според коментарите, след пускането на информацията, това ще е краят на този тип дек. Лично не мисля, че толкова голямо орязване на Warsong Commandera, беше нужно. Винаги имаше вариант да се променят другите важни карти за комбинацията в тази конфигурация от карти. И това да запази основната идея за развитие и игра, но уви, това няма да е така.

И какво сега? Точно преди най-големия турнир за годината, да лишиш голяма част от про играчите от едно от най-силните им оръжия, бе доста ненужно и това няма как да не се отрази в цялост на резултатите за Hearthstone World Champions. И тъй като новината е все още съвсем нова, тепърва трябва по-сериозните създатели на декове да пишат и изкажат мнение по въпроса. Но коментара е ясен, RIP Patron Warrior, Hello Secret Paladin.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *