Gaming Новини Игри

Нови маунтове в пач 6.2.3

19.10.2015

author:

Нови маунтове в пач 6.2.3

Започнаха да се появяват информации за новия пач в World of Warcraft. Новините в пача не са много, но са достатъчно значими и интересни. Blizzard имат желание да придадат по-голяма значимост на дънджъните в WOW. Промените наистина си заслужават и това е причината да направя този кратък обзор на новостите.

Пач 6.2.3 скоро ще бъде пуснат в тестовите сървъри т.е. ще видим на практика как биха се отразили промените и нововъведенията.

Пач 6.2.3 включва:

  • Нови Timewalking dungeon-и + нов рядък маунт;
  • Междусървърни Mythic райдове;
  • Valor is back – Blizzard
  • Нов маунт от Hellfire citadel;
  • Нов PVP сезон.

Timewalking дънджъните са едно от успешните нововъведения на Blizzard в Warlords of Draenor. Поради тази причина в следващия пач ще имаме възможност да правим и дънджините от WOW Cataclysm в режим Timewalking. По-конкретно ще имаме възможност да фармим следните шест дънджъна: Grim Batol, Stonecore, Lost City of Tol’vir, The Vortex Pinnacle, Throne of Tides, and End Time.

Другата голяма новина свързана с Timewalking дънджъните е новия маунт, който може да дропне от всеки едни бос. Името на маунта е Infinite Timereaver и като модел доста наподобява маунтовете от Катаклизъм. Към момента няма известен дроп шанс, но според Blizzard маунта ще е със статут – rare.

Infinite Timereaver

Друго ново нещо в пач 6.2.3 е възможността за междусървърни Mythic райдове т.е. ще можете да каните приятели от други сървъри във вашите Mythic групи. Това много ще улесни всеки, който няма добра гилдия за райдове и се чуди как да намери група за Mythic.

Една от големите новини е връщането на Валърите като валута. От следващия пач ще можем да събираме Валъри от Heroic и Mythic дънджъни, от различни бонус събития и от всеки първи Raid finder за седмицата.
Благодарение на събраните валъри ще можем да ъпгрейдваме предмети с до 10 ilvl. С Валъри няма да се купуват никакви предмети т.е. ще служат само за ъпгрейд. От една страна ще имаме още една причина да минаваме през цялостното съдържание на експанжъна, а от друга ще даде възможност да повишаваме своя ilvl и да прогресираме по-лесно с райдовете.

Gift of the Grove Warden е втория уникален маунт за пача. За ограничено време хората, които се изправят срещу Archimonde на Heroic или по-висока трудност ще имат възможност да се сдобият с Gift of the Grove Warden (много добре изглеждащ елен/лос). Предполагам, че дроп шанса ще е 100%,но все още не съм сигурен.

Gift of the Grove Warden

Mythic дънджъните и  Tanaan Jungle ще дават възможност за фармене на предмети с ilvl 725, което (ако не греша) е увеличение с 30 ilvl. Според мен тази новост ще насочи още повече хора към Mythic дънджъните, защото те ще дават възможност за още по-сериозно екипиране и прогрес след това.

 

Последната новина за пач 6.2.3 е края на втория PVP сезон в Warlords of Draenor и началото на 3-тия такъв. Няма драстични промени свързани с PVP-то освен увеличения ilvl на сетовете (надявам се скоро да имаме възможност да видим и външния им вид).

 

Това са нововъведенията, които ни очакват в следващия пач. Според мен промените са адекватни и ще се отразят на интереса към съдържанието на експанжъна. Маунтовете 100% ще бъдат много желани от повече хора, а възможността за upgrade на предметите ще позволи по-бързо достигане до необходимия ilvl за качествено райдване.
Очаквайте още много новини и информация ,свързани с WOW, съвсем скоро.

Източник на картинките: google images

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *