Gaming Новини Игри

Проемни в Team Archon

04.09.2015

author:

Проемни в Team Archon

Отборът на Archon обявиха промени в състава си. Напускащите са Xixo и Purple.
Според официалната информация Purple, който беше треньор на отбора, ще поеме към нови предизвикателства, след като помогна на отбора и играчите в последните месеци да  завоюват много челни места в различни турнир с добро разучаване и подготвока, също така с много положително отношение и отдаденост.

Що се отнася до Xixo, Отбора прави следното изказване: “Xixo, който е един от най-добрите играчи в света завоюва топ 4 в OGN Masters, Seat Story II & III, също така и второ място в The Pinnacle 1. Въпреки много подобрената си игра, ние го освобождаваме заради прболеми извън играта. Желаем му всичко най-добро завбъдеще с кариерата му. Отбора иска да разясни ситуацията около Xixo, за която имаше много спекулации. Искахме да разрешим проблемите вътре в отбора и през последните месеци, бяхме предприели стъпки за изглаждане на отношенията. Въпреки опитите не видяхме достатъчно прогрес и от двете страни, за това и взехме решението си да го отстраним, в интерес на двете страни е да продължим напреди да започнем отначало. “

Съобщение от Xixo по темата:
“Вече мога официално да потвърдя, че се разделих с Team Archon. Отбора ще направи официално изявление съвсем скоро. Тъй като е прекалено късно за мен да изпадам в детайли по темата, искам само да отхвърля две-три неща, а в последствие ще напиша и моето съобщение.

Контракта ми не включваше клауза за стриймване и не съм нарушавал правила по тази тема.
ATLC:
Що се отнася до отборната лига, преди да започнем в продължение на две седмици тренирах Bo5 по цяк ден да се подготвя за Корея. Тренирах със всички класове и за това избирах класовете си последен от отбора. Имайки впредвид, че играех с класовете които изостават, мисля че се справих много добре. Последната седмица имше малко неразбирателство, което подведе съотборниците ми да мислят, че трябва да предоставим дековете много по-късно от колкото се очаква и те ми дадоха класовете си с много малко време преди да се наложи да ги представим на официалните лица. Имах план да играя с Rogue и Druid и тъкмо бях започнал да тренирам с Paladin, за да сравня предстаянето с Друида. Когато противно на очакванията ми firebat избра Rogue, след като бях играл аз в продължение на 7 седмици, аз не исках да играя Hunter тъй като изглеждаше доста слаб срещу всички Dragon декове и за това избрах паладин. Все още смятам, че това е добър избор.
Разбира се, всеки може да спори с това как съм изиграл ръкцата си, но ако няма силна аргументация, играч винаги би избрал този път на действие и това няма да е hearthstone, такъв какъвто го знаем. Също така вярвам, че съм играл правилно и логично.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *