Gaming Новини

Acer Predator България – ела и се запознай с GplayTV

25.11.2015

author:

Acer Predator България – ела и се запознай с GplayTV

Екипът на GplayTV ще има специално място в Ялта Клуб тази неделя, 29 ноември по време на представянето на новите продукти на Acer Predator за България.

От 14 до 18 часа ще можете да дойдете да си кажем по едно здрасти, да тествате бетата на Overwatch или просто да ни предизвикате на любима ваша игра!

Входът е безплатен, а настроението ще е на 6 🙂 Какво по-хубаво от добър хардуер, интересни игри и хора, с които да ги споделиш? Очакваме те!

Какво друго можете да очаквате от събитието? Повече информация можете да намерите по-долу:

Acer представя тази есен пълно бойно снаряжение за геймъри. Два десктоп компютъра, два модела монитори, лаптоп и гейминг таблет очакват любителите на паралелните светове. Всички устройства от серията са с мощни технически параметри, притежават специални функции, създаващи допълнителни удобства за геймърите и зверски дизайн. Скоро след официалната премиера на гейминг гамата по време на IFA 2015 в Берлин новите продукти Predator вече се предлагат и на българския пазар.

Най-нетърпеливите могат да видят Predator в действие в рамките на официалното представяне на 29-ти ноември 2015 г. между 14 – 18 ч. в Ялта Клуб, гр. София.

Събитието ще събере геймъри, фенове на игрите, блогъри и представители на медиите. Гейминг ентусиастите ще видят презентация на Predator серията и ще имат възможност да тестват всички устройства. Водещите Strangera и Bloody ще коментират на живо игрите в гейм зоната, а в чилаут залата три партньорски щанда, настолни игри и демо кът ще бъдат на разположение на посетителите.
От Acer България обещават вълнуващи игри и награди за посетителите на Predator събитието в последната неделя от месеца.

Входът е свободен – необходима е предварителна регистрация на сайта на Predator: http://acerbg.com/predator/event

За Acer

От основаването си през 1976 година Acer премахва бариерите между хората и технологиите, като помага на потребителите да изследват, да създават и да се развиват. За Acer Group работят 8000 души по целия свят. Продуктовото портфолио на Acer предлага настолни и преносими компютри, LCD монитори, проектори, таблети и др. Моделите насочени към крайния потребител носят общото име на серията Aspire, а тези насочени към бизнес сектора – серии TravelMate и Veriton. Научете повече на www.acer.bg.

 

Predator Event invitation_EMAIL

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *