Gaming Новини Игри

allu напуска Ninjas in Pyjamas

07.12.2015

author:

allu напуска Ninjas in Pyjamas

23-годишният финландски снайперист allu обяви в своя Twitter акаунт, че от 2016-та година няма да се състезава за Ninjas in Pyjamas.

Денят, след загубата на NiP от fnatic, на Fragbite Masters Season 5 Finals с 1:2, беше денят, в който allu написа в своя Twitter акаунт, че догодина вече няма да бъде част от шведския отбор. Финландецът се присъедини към отбора на NiP през февруари, когато той замени един от най-добрите шведски снайперисти, Maikelele, като първоначално това беше пробен период за allu.

Тази новина слага началото на нови спекулации за бъдещето на този легендарен отбор, защото малко по-рано през годината видяхме как мениджърите на организацията съобщиха, че не се планират промени в състава на отбора.

Тогава беше обявено и че договорите на играчите изтичат на 31-ви декември 2015-та година, и след края на договорите им те ще бъдат свободни да напуснат организацията и да се захванат с нови проекти.

Вероятно това е била и причината, поради която финландският състезател е решил да сподели новината за напускането си още сега, защото мачът на финалът на Fragbite Masters Season 5 беше последният мач на NiP за годината. Отборът не само че няма повече LAN турнири, но няма дори и онлайн мачове, насрочени до края на месеца, респективно до края на годината.

Източник на информация и картинка: hltv.org

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *