Gaming Новини Игри

Archon Team League Championship Week 6 – Резултати и класиране

25.08.2015

author:

Archon Team League Championship Week 6 – Резултати и класиране

Archon Team League Championship  – седмица 6. Предостави новата порция интересен Hearthstone, също така и нови изненадващи и не толкова изненадващи резултати. След седмицата вече е ясен първият отбор, който отпада от класирането, Team Celestial претърпяха поредната си загуба в лигата и вече нямат дори и математически шанс да продължат към фазата на директната елиминация. Ето как се развих мачовете:

Ден първи:
Първата среща – ForsenBoys срещу Team CelestialCelestials се нуждаеха от солидна победа с поне 3 игри разлика за да имат математически шанс да продължат към офлайн часта на турнира. След първата ротация от играчи ForsenBoys установиха пълен контрол върху мача и водеха солидно с 3:0. FrozenIce върна точка за Team Celestial, преди поредната порция от победи за ForsenBoys буквално им спечели мача след като те взеха следващите 3 игри и спечелиха със 6:1.

Втората среща – противопостави силните отбори на Cloud9 и Team Archon. Битките стават все по-интересни, като целтан а всички е да се класират възможно най-нагоре в таблицата за да имат реален шасн да достигнат то финала и големтие награди. Мач в който се срещнаха два отбора с по 3 победи, бе ясно че един ще изостане след тази седмциа на по задна позиция. Cloud9 взе начален превес в мача след 2 победи съответно на Kolento и Ek0p. Archon отговориха с 3 победи на всеки един от играчите си и поведоха в серията с 3:2, но на финалната права Cloud9 показаха солидна игра и характер, след което изцяло обърнаха мача и след победи на Ek0p, два пъти StrifeCro и Kolento, затвориха мача с 6:3 резултат и излизайки на първа позиция в класирането за момента.

Ден втори:

Първата среща за деня противопостави водачите до момента Team Nihilum срещу TempoStorm. Nihilum бяха малко в променен състав след като преди началото на мача беше обявено, че Lifecoach пътува и не може да вземе участие, на негово място се състезаваше Lothar, който е капан на отбора. Мача вървеше игра за игра, докато Thijs и Lothar не взеха две поредни победи за 3:2 в полза на Nihilum. В този моменто TempoStorm обърнаха мача Hyped, Gaara и Eloise взеха всички останали игри необходими за отбора им да спечелят мача с 6:3. Така се изравниха на първото място с Cloud9 и Nihilum.

Втория мач в този ден бе между Team Liquid и Value TownLiquid имаха какво да доказват в лигата и започнаха добре след като Neirea спечели първия мач срещу Trump, Kibler върна една победа и изравни серията. Дойде момента Savjz да покаже защо е един от най-уважаваните играчи, след като спечели две поредни срещи за отбора си. Последва серията на Value Town Dog и Trump спечелиха три точки след като Dog записа две, а Trump 1. Sjow върна точка, преди Kibler  да запише 5 точка за Value Town. Последва поредната размяна на игри за да се стигне до 6:5 краен резултат и Value Town даде заявка за предно класиране за лан финалите.
След края на седмицата резултатите показаха, че отборите са доста равни след като четири отбора бяха равни на първото място и само броя спечелени игри ги разделяше. Team Celestial вече нямаха реални шансове за класиране и единствено остава да играят за честта си в последната седмица от надпреварата. На по-предните позиции 6 отбора имаха шанс да се класират на първо място докато цялото класиране седи отворено за нови изненади през последната седмица.

Класиране:

Standings
1.  Tempo Storm 4-2 32-24 +8
2.  Value Town 4-2 32-28 +4
3.  Nihilum 4-2 32-30 +2
4.  Cloud9 4-2 31-26 +5
5.  Team Archon 3-3 31-30 +1
6.  FORSENBOYS 3-3 30-28 +2
7.  Team Liquid 2-4 27-32 -5
8.  Team Celestial 0-6 19-36 -17

След края на предаването, организатора на турнира и основно действащо лице зад надпреварата, Amaz. Разкри пред стрийма, че лан финалите ще се проведат в Archon Team House, между 11 и 13 Септември. Където ще се съберат всички класирали се отбори. Коментатори на финалите ще са добри познатите Kripparian и Noxious. Предполагам и играчите ще се включват към коментаторите.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *