Gaming Новини Игри

Counter Logic Gaming наеха нов треньор

06.12.2015

author:

Counter Logic Gaming наеха нов треньор

Северноамериканската организация Counter Logic Gaming нае нов треньор за своя CS:GO отбор.

Новото попълнение в треньорския щаб на отбора ще бъде не кой да е, а бившият член на SK Gaming и fnatic – Faruk “pita” Pita. 24-годишният бивш състезател изненада всички, когато написа, че се намира на самолет, пътуващ към Северна Америка, при това използвайки #comebackisreal. Това озадачи всички и започнаха да се носят всякакви слухове за бъдещето на младия босненски треньор.

pita бе далеч от професионалната CS:GO сцена от месец април, когато напусна отбора на Ninjas in Pyjamas, където изпълняваше ролята на стратегически съветник. CLG ще се възползват от услугите му за оставащите две събития, които предстоят за отбора, до края на годината, благодарение на отпуска, който Фарук е успял да си вземе от банката, в която работи. Дългосрочно обвързване между американския отбор и босненския треньор изглежда несигурно, поне на този етап.

CLG успяха да излязат първи от групата си на турнирна Northern Arena 2015, като победиха 3sUP с 16:1 на Train, ACE, с 16:11 на Mirage и Nexus, с 16:6, също на Mirage. Отборът бе сложен в група с В на ESL ESEA Pro League Finals, заедно с Question Mark (бившият състав на TSM), Luminosity Gaming и Natus Vincere.

Източник на информация и картинка: hltv.org

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *