Gaming Новини Игри

G2.Kinguin подписа с HS състава на Nihilum

02.10.2015

author:

G2.Kinguin подписа с HS състава на Nihilum

След създаването си G2 показа, че е солидна организация и през последните месеци отборите и показват добра игри в различните дисциплини – CS:GO и LoL. Това не означава, че те ще се ограничат само в тези дисциплини, като вече навлизат и в състезателния Hearthstone, след като имат и Heroes of the Storm отбор. Това ги прави втората голяма организация в последните седмици, която се подсилва с Hearthstone отбор. При това точно във времето на Blizzcon квалификациите.

Те ще се подсилят с вече бившия отбор на Nihilum, като един от най-добрите отбори в днешно време, всичко това на основата на скоро спечеления Archon Team League Championship от където прибраха най-голямата награда в HS турнир – $150,000.

Официалното изявление на организацията:
“Днес сме много развълнувани да обявим следващата стъпка в разширението на отбора, като подписахме с Hearthstone отбора на Nihilum. От доста време имаме планове да навлезем в тази игра на Blizzard, но решихме да не правим стъпки докато не сме 100 процента сигурни, че отбора който ще подпишем ще покаже добра игра за стандартите на отбора и ще има огромен отзвук из сцената.

Да намериш правилните отбор/играчи никога не е била лесна задача, но когато започнахме да разговаряме със състава на Nihilum веднага разбрахме, че те покриват всички точки. Те имат изключителна дарба, манталитета на победители и желанието да се подобряват със всеки ден, всичко което ние като организация търсим. За това моля да се включите и да поздравите с добре дошли Adrian “Lifecoach” Koy, Jakub “Lothar” Szygulski, Dima “Rdu” Radu и Thijs “ThijsNL” Molendijk.” написаха на официалния си сайт организацията.

Всеки един от играчите има добри представяния срещу името си, като всички имат сериозни турнир победи на различни подиуми – Dreamhack, Viagames House Cups, HyperX Invetational и други.

Първите играчи, които ще защитават името на новия си отбор, са Lifecoach и Thijs. Те ще участват в последната квалификация за Blizzcon, която ще се проведе в Прага през следващите почивни дни. Докато Lothar е също на събитието като коментатор и анализатор.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *