Gaming Новини Игри

Games Academy с промени в състава

30.11.2015

author:

Games Academy с промени в състава

Бразилският отбор Games Academy обяви промените в състава си. Отборът привлече двама нови състезатели, за да попълни редиците си.

Съставът на Games Academy бе силно намален, в отбора бяха останали само трима играчи, след като TACO и fnx напуснаха отбора, за да се присъединят към състава на Luminosity Gaming. Именно с този нов състав видяхме как Luminosity стигнаха до финалите на FaceIt League 2015 Stage 3 Finals, където загубиха от fnatic.

Идването на boltz в отбора се очаква да донесе голямо количество опит, заради времето, което Рикардо прекара в KaBuM / Luminosity. Неговото участие в тези отбори му позволи да вземе участие на много международни събития и турнири, включително и цели три Major турнира. Точно от такъв опит има нужда отборът на Games Academy, за да има възможността да се противопостави по-успешно на другите бразилски и като цяло на американските отбори.

1447526178.0889boltz смени отбора, но остава в САЩ

Другото ново попълнение в отбора, felps, е считан за една от най-големите перспективи в бразилския CS:GO. Времето му в отбора KeyD Stars изтече миналия месец, заради вътрешни проблеми и от тогава той се състезаваше за отбора g3nerationX.

Междувременно Games Academy обявиха още една новина, която включва наемането на нов треньор на отбора. Luiz “peacemaker” Tadeu, познат на някои зрители от времето му в отбора Afterall Gaming, където беше съотборник на fer. Тази промяна се наложи, защото старият треньор на отбора, zews, бе нает от Luminosity Gaming.

Новият състав на Games Academy изглежда по този начин:

Henrique “hen1” Teles
 Lucas “lucas” Teles
 Gustavo “SHOOWTiME” Gonçalves
 Ricardo “boltz” Prass
 Joao “felps” Vasconcellos

Luiz “peacemaker” Tadeu (треньор)

 

Източник на информация и картинки: hltv.org

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *