Gaming Новини

GplayTV може би си точно ти?

04.11.2015

author:

GplayTV може би си точно ти?

 

 

GplayTV е не само предаване, но и проект, който се разраства всеки ден. Именно поради тази причина е време да увеличим “семейството” ни и да ви споделим, че вече имаме 3 свободни позиции, които чакат да бъдат заети. Във връзка с официалното ни партньорство с Twitch.tv, желанието ни да отразим всяко голямо offline събитие от света на гейминга и куп други забавни и яки неща. Ние търсим хора, които обичат следните професии и искат да се развиват и да трупат опит в тях:

Оператор

11893926_442754585913304_1223553641224022671_oАко си свежарка, която обича да снима, зарибяваш се в изкуството на режисурата и операторството, то ти си нашия човек! При нас можеш да си сигурен, че ще работиш в млад и ентусиазиран екип, ще можеш да работиш с едни от най-новите и яки камери в бранша, ще снимаш както в студиото ни, така и извън него. Всичко зависи само от теб и твоят скрит или явен ТАЛАНТ! Очакваме твоето CV, портфолио и/или мотивационно писмо на pbelchev@gplaytv.bg ! Не се притеснявай, а веднага пиши, защото хора с опит не се раждат!

 Видео монтажист

11950433_1031164023584981_7503183928901784662_o

Обичаш да играеш игри? Обичаш да монтираш видеа или още по-добре – обичаш да играеш, да се записваш и след това да монтираш клипчето си? Е, ако си такъв, то със сигурност ти си нашият човек. Ние търсим отговорен, изключително запален ентусиаст, който обича компютърните игри и обича да твори. Желателно е да познаваш работата с продуктите на Adobe. Очакваме твоето CV, портфолио, review-та и/или мотивационно писмо на pbelchev@gplaytv.bg !

 Графичен дизайнер

Sasho2

Чувстваш, че си човек на изкуството? Рисуваш или правиш дизайн на банери и куп други неща? Обичаш Photoshop, CorelDraw, In design или аналогичен софтуер? Чувстваш  се АРТИСТ? Ако отговорът на всички въпроси е “ДА”, то ти си нашият човек. Опитът в сферата не е задължителен, за разлика от амбицията, мотивацията и любовта към игрите! Очакваме твоето CV, портфолио и/или мотивационно писмо на ananiev@gplaytv.bg или mkamarashka@gplaytv.bg !

Избраните от вас ще получат пълната подкрепа на екипа и запомнящо се представяне в ефира на GplayTV!

Очакваме вашата активност на посочените mail-и и нека силата бъде с вас!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *