Gaming Новини Други Игри

H1Z1 с Halloween ъпдейт

30.10.2015

author:

H1Z1 с Halloween ъпдейт

В духа на празника ще може да се насладим на новости в играта, които разработчиците на H1Z1 са ни приготвили със своя Halloween ъпдейт.

Всеки собственик на играта би желал да види тези нововъведения, които ще разчупят малко стандартния геймплей, без да му влияят пряко. В Survival mode-a на играта ще може да срещнете уникално зомби, което да се скита из пустошта, носейки тиква на главата си. Бъдете внимателни, когато се опитате да убиете това зомби, защото то е устойчиво на снаряди и патрони, за това ще се наложи да се приближите опасно близо до него и да опитате да го убиете с меле оръжие. Докато се опитвате да го убиете ще се случи нещо. Или ще бъдете прокълнати с някакъв номер, или ще бъдете възнаградени с някакъв подарък. Въпросът вече не е “Искате ли да убиете това зомби?”, а “Чувствате ли се късметлия?”.

Ако все пак сте късметлии и бъдете възнаградени с подарък, вие ще имате възможността да вземете тиквената маска на зомбито и да я запазите за себе си, като тя ще остане във вашия инвентар със скинове и ще можете да я ползвате когато пожелаете.

Ето как изглежда и самата маска:

141

Кралските битки (Battle Royals) също ще минат под въздействието на Halloween. По време на игра в Кралска битка ще може да намерите уникална маска на Плашило, която ще бъде скрита във въздушните пратки (air drops), които падат на бойното поле по време на битките. Нека тази маска не ви подлъгва да се впускате лудо в претърсването на контейнерите от въздушните пратки, защото дори да оцелеете достатъчно, че да успеете да се доберете до някой “air drop”, е твърде вероятно да попаднете на засада, така че бъдете бдителни и не се поддавайте на изкушението.

Ето как изглежда тази уникална маска:

041

Това страхотно “събитие” в играта ще протече от 28-ми октомври до 13-ти ноември, така че не изпускайте шанса си да бъдете един от малцината, които ще имат възможността да се сдобият с тези неповторими маски.

 

Източник на информация и картинки: h1z1.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *