Gaming Новини Игри

Hearthstone adventure – The League of Explorers

07.11.2015

author:

Hearthstone adventure – The League of Explorers

Първия ден на Blizzcon 2015 вече е минало. Blizzard в типичния си стил, оставиха някой новини напълно потулени до церемонията за началото на събитието.

И в същия техен стил изненадаха публиката и зрителите от вкъщи, с какво новo ни очакване през следващата седмица в Hearthstone. А това е новото приключение – The League of Explorers.

Имаше експлозия от много и нова информация, бяха показани доста нови карти, съдържанието на приключението, какво е The League of Explorers и кои персонажи са част от нея и най-вече новата механика Discover.

За да поставим основа на всичко, ще започна от това колко ще се разпростира приключението – крилата ще бъдат 4. Като те ще са следните:

  • Temple of Orsis
  • Uldaman
  • Stranglethorn Jungle
  • Hall of Explorers

Събитията се развиват с опит да се открие артефакта Staff of Origination. Elise Starseeker има следа как да намери 3 парчета от този предмет, но и трябва помощта на The League of Explorers. Като вие трябва да се присъедините към групата от изследователи, за да може да помогнете. Новите ви приятели са Brann Bronzebeard – безстрашното джудже историк. Елегантния търсач на съкровища – Reno Jackson. Блестящият учен – Elise Starseeker и джентълмена/риба… мърлок авантюрист Sir Finley Mrrgglton. Заедно ще се впуснете в това незабравимо приключение и в опит да помогнете на Elise. В стил подходящ за мотивите на приключението, ще трябва след като победите босовете, да избягате от съответното крило. Наградата за успешно завършено крило е Легендарна карта – един от четиримата представители на лигата, който е бил с вас по време на тази част от приключението.

Blizzard отново пускат нова механика в играта, като този път не е на експанжън пак и няма толкова много карти с тази механика. Но все пак е още един вид разчупване на играта и повече … RNG.
tombspider

Пример за новата механика – Discover a beast.

Картата “Tomb Spider” е подходящ пример за новата механика, която ще имаме възможността да изпитане и да използваме следващата седмица. Как работи тази механика, буквално работи като картата Tracking на Hunter, дава ти избор измежду 3 карти, тук идва и тънкия момент – тези карти са от ЦЯЛАТА колекция отговаряща на условията и не част от твоя дек в момента. И не може без някакви ограничения, магиите които ще могат да се изтеглят чрез Discover ще са специфични само за класа ви в момента. Не може да се пренебрегне факта, че това ще е механика за теглене на карти, която ще даде своето отражение почти веднага след изваждането на всички карти от този мод в играта.

Нека не забравяме и класовите предизвикателства, както всеки път до сега – класовете ще се имат предизвикателство с предварително създадени декове, за нова уникална карта за всеки един клас. Все още няма информация как ще са разпределени картите, но колекцията е вече обявена и всеки може да разгледа в секцията добавена в края на статията.

Козметичните промени по играта също са на лице, като ще има 2 нови полета за игра с мотиви от Uldaman.

Вече известните карти може да намерите тук.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *