Турнири

[HS] Roccat Tavern League квалификация 2 10.10.2015

03.10.2015

author:

[HS] Roccat Tavern League квалификация 2 10.10.2015

ROCCAT TAVERN LEAGUE КВАЛИФИКАЦИЯ ВТОРА НА 10.10.2015

Форма и начин на провеждане на турнира:

GPlayTV като организатор е длъжен да предостави на играчите предварително формата за провеждане на турнира на всички записани играчи.

Формата за провеждане на срещите е Стандартен Best of 3 (при загуба сменяте дек).

Условия за игра:

Със записване за турнирите организирани от GPlayTV, вие се съгласявате с всички правила и норми налагани за съответните турнир, както и с всички решения взети от администраторите. Също така се съгласявате с всяко решение взето от администраторите преди, по време и след даден мач, както и с нуждата за промяна на правилата по време на турнира, при необходимост. Съблюдаването за спазване и прилагане на правила е работа на администраторите на турнира.

Всички играчи ще бъдат помолени да спазват адекватно ниво на уважение и приятелско отношение към играчите и администраторите. Неспортсменско поведение и неуважение към играчи и администратори няма да бъде толерирано и ще доведе до загуба на игри или директна дисквалификация от турнира. Играчите трябва да следват инструкциите на администраторите на турнира.

Класовете за турнира се представят предварително, като всеки един играч е задължен да представи три класа за цялата фаза на турнира.

Не може да има промяна на класовете и дековете на играчите до приключване на квалификацията.

Няма забранени карти при създаването на декове, дори и когато по време на турнира бъдат представени нови карти за игра.

Ако играч не може да спази условията за игра през първия рунд, противника му печели срещата служебно и няма да се използват резервни състезатели.

След като бракета за провеждане на турнира е изтеглен, играчи не могат да бъдат заменяни. Всеки който не успее да спази правилата на турнира и бъде дисквалифициран ще даде служебна победа на противника си.

Ако бъде забелязано неспазване на правилата за турнира, е задължително това да се отнесе до администратора, за да вземат необходимите административни мерки.

Bracket

Съперниците се определят след произволно генериране на двойките, които ще играят.

Мачовете започват до 30 минути след обявяването на бракета.

Началните часове за всеки рунд са както следва:

Рунд 1: 13:00

Рунд 2: 13:45

Рунд 3: 14:30

Рунд 4: 15:15

Рунд 5: 16:00

При разминаване и забавяне в часовете ще бъдете уведомени от администратор.

Мачовете за всеки рунд трябва да бъдат започвани в съответния час.

Играч, не явил се до 10мин след обявеното начало за игра ще бъде дисквалифициран.

Победител се определя след като двамата играчи изпратят резултатите от мача на администратор.

Играчите са длъжни да разменят battletag и сами да инициират изиграването на срещите си.

GPlayTV са длъжни да уведомят играчите за начален час на турнира без значение от формата, както и за начален час на всеки един кръг/следващ мач от надпреварата, като забележка началния час не подлежи на промяна, докато всеки кръг може да има изменение в зависимост от продължителността на игрите.

Ако игра завърши наравно и двамата играчи видят надпис на екрана си Deafeat – мачът ще бъде преигран, като всеки играч трябва да играе със същия дек, с който е играл.

Ако играч загуби връзка с интернет и не успее да се върне обратно в игра до 2 минути, то тогава той губи мача в полза на опонента си. От своя страна противника е длъжен да изчака също 2 минути преди да получи служебна победа, давайки шанс на противника си да се върне в игра.

Записване и условия.

Всички турнири ще се провеждат на EU сървъра на Hearthstone. Всеки играч е задължен да предостави, предварително поисканата от организаторите информация(пример: e-mail, battletag, друга форма на комуникация).

Всеки играч е задължен да използва собствения си игрален акаунт. Играчи, които не могат да използват собствените игрови акаунти по различни причини(Проблеми с логването, заключени акаунти, грешна информация) ще бъдат дисквалифицирани.

Класиране за ЛАН финали и награди

Двата играча, стигнали до финал се класират за ЛАН финалите в студиото на GplayTV на 24.10.2015г, като разходите за транспорт и настаняване се поемат от организаторите.

Наградите за финалистите са следните:

1-во място – 250 лв

2-ро – Roccat Kave XTD

3-то – Roccat Kova+

4-то – Kone pure Camo Charge

Регистрация

Регистрирайки се, трябва да попълните следната информация:

registration

Player Name – Вашият battletag. Например Josh#2478

Player email – на този мейл администраторите ще се свържат с вас относно турнира.

Real Name – Вашето истинско име.

Decks – Трите класа, с които ще играете. Например Mage/Warrior/Priest

Можете да се регистрирате тук:

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *