Gaming Новини

IEM San Jose от Qnchosad

23.11.2015

author:

IEM San Jose от Qnchosad

Ден 1

Първи мач G2 срещу CLG

G2

G2 успяха да покажат, че са по-класният отбор и след overtime na de_mirage успяха да победят с 19:17 CLG.
Вторият мап започна под контролът на G2, като те не оставиха никакви шансове на своите опоненти от CLG и затвориха втория мап с 16:7 de_cache.  Така те чакат победителя от мача между Cloud9 и TSM.
Колкото до американският отбор – те имаха доста индивидуални грешки като Finnes и jdm на няколко пъти направиха може би фатални грешки за изходът на този мач.

Втори мач Cloud9 срещу TSM

c9tsm
Вторият мач също беше доста интересен. Един срещу друг се изправиха отборите на Cloud9 и TSM.
Първият мап беше избор на TSM de_overpass, като американците направиха чудесен T side, въпреки че s@gares беше само с 1 kill за целия първи халф. Когато двата отбора смениха своя side TSM показаха класа и затвориха 1вия мап с 16:11.
Втория мап беше съответно избор на C9 de_cache, като след comeback на TSM s@gares поиска тактическа пауза при 14:13. Може би това беше правилният момент, в който капитана на C9 поиска тази пауза.  След нея определено C9 изглеждаха по друг начин и взеха своя мап като победиха с минималното 16:14.
Стигна се до решителен трети мап de_dust2. TSM не оставиха никакъв шанс на C9 и след много добър Т халф 11:4 затвориха мача с 16:5, което ги класира до полуфинален сблъсък с G2!

Трети мач Na`Vi срещу Luminosity

navi
Третия мач за вечерта противопостави отборите на Na`Vi които се изправиха срещу Luminosity.

Luminosity влязоха доста добре в този мач, като имаха да си връщат именно на Na`Vi след Dream Hack Cluj. Бразилците започнаха по перфектен начин, като поведоха с 6:0.  Na`Vi се съвзеха и се стигна до 6:6.  Това обаче не попречи на бразилците да вземат халфа с 8:7 благодарение на чудесните изяви на flamie и показаха на своите опоненти, че все още нищо не е свършило.
Така се стигна до 12-12, при което fer от отборът на Luminosity успя да cluch 1 на 3, но и това не беше достатъчно защото от Na`Vi повдигнаха още нивото на своята игра и затвориха мапа с 16:13 в тяхна полза.

Втория мап de_overpass бразилците успяха да стигнат до 14:9 в тяхна полза и бяха на 2 рунда от спечелването на му. Това не се случи – Na`Vi за пореден път показа защо са един от водещите топ отбори и се стигна до overtiме.  Там Na`Vi затвориха вторият мап с по 2 рунда като Т и CT и спечелиха този мач, като разбира се чакаха победителя от мача между отборите на Liquid и Virtus.pro!

 

Четвърти мач Liquid срещу Virtus.pro

hiko
Четвъртия мач за вечерта противопостави Liquid срещу Virtus.pro.

Отборът на Liquid победи Virtus.pro с 2-0 мап,а като те ще се изправят срещу Na`Vi във втория полуфинал в San Jose. В отборът на VP липсваше Snax, който поради проблеми с окото си пропусна тази надпревара. На негово място VP играеха с michu. На първият мап Liquid не оставиха абсолютно някакъв шанс на VP и затвориха de_overpass с 16-2.
nitro и EliGE показаха уникална игра, при което Liquid не даде никакъв шанс на Virtus.pro и затвориха втория мап de_mirage с 16-9. Liquid ще се изправи срещу Na`Vi във втория полуфинален сблъсък!

 

 

Ден 2

 

Първи мач G2 срещу TSM

tsm_g2
Първият двубои противопостави отборите на G2 и отборът на TSM в първият сблъсък за деня.
На първият мап knife рунда беше спечелен от TSM, но G2 направиха убийствен Т халф като jkaеm клъчна  1v3 при резултат 4:8, след което G2 затвориха халфа 10:5 като T! Двата отбора смениха side и G2 стигнаха до 15:5 и имаха мачпойнт. Още от първия път те затвориха избрания от тях мап с 16:5 мап de_cache. В него се отличиха maikelele и aizy с по 20 убийства!
Втори мап G2 взимат knife рунда и започват като CT на пизбрания от TSM мап de_overpass! Убийствен T халф от ТSM 11:4. При 15:7 и мачпоинт за ТSM те успяха да затворят de_overpass. 

Трети мап de_mirage отборът на TSM взеха knife рунда и започнаха като CT, като може би това е един от най -добрите мапове на TSM. В задачата се питаше дали G2 ще успеят да се противопоставят на именития си съперник, като в същото време да стигнат до големия финал!
Началото беше повече от обещаващо за отборът на G2 като те успяха да вземат pistol рунда и следващите 2 рунда. TSM се събраха и направиха 10:5 халф като CT. Вторият халф започна с 3 бързи рунда за отборът на TSM и така се стигна до 15:5 и  мачпоинта за TSM, като те сложиха край на този мач след точно ,два рунда и така те се класираха за големия финал, като чакат победителя от оборите на Na`Vi, който ще се изправят срещу Liquid!

 

Големият финал – Na`Vi срещу TSM

navi_winners

Големият финал в San Jose противопостави Natus Vincere срещу TSM
TSM влязоха в големия финал и имаха нелека задача да станат първи, като с това да заличат слабото си представяне от Dream Hack Cluj.
Въпреки това TSM показаха доста слаба игра и това беше доста лесен финал за Na`Vi, като GuardiaN и компания не оставиха никакъв шанс на TSM и затвориха първият мап, който беше избор на TSM с 16:10 de_dust2.
Вторият мап беше избор на Na`Vi и те буквално прегазиха отборът на TSM, като направиха смазващ халф 14:1. Въпреки, че TSM успяха да вземат pistol рунда и следващите два рунда, те не успяха да се противопоставят на Na`Vi и те спечелиха избрания тях мап с 16:8 и спечелиха IEM San Jose!

 
1. Na`Vi – $56,250
2. TSM – $22,500
3. Liquid – $11,250
4. G2 – $11,250
5-8. Cloud9 – $2,812.50
5-8. Luminosity – $2,812.50
5-8. Virtus.pro – $2,812.50
5-8. CLG – $2,812.50

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *