Gaming Новини Игри

KillerFish спечелиха 99Damage Season 1

19.10.2015

author:

KillerFish спечелиха 99Damage Season 1

KillerFish надделяха над другия немски финалист Penta с 2:0, спечелвайки 99Damage Season 1, а с това спечелиха и голямата награда от 5 000 евро.

Наградният фонд за първия сезон на турнира беше в размер на впечатляващите, за онлайн турнир, 10 000 евро, а в турнира взеха участие осемте най-добри отбора на Германия.

С напускането на фаворитите за спечелването на турнира, mousesports, които се наложи да прекратят участието си, защото графикът за провеждане на 99Damage Season 1 съвпадна с графика на провеждане на друг турнир, на който участваха mousesports, вратата за голямата награда беше широко отворена за другите два отбора, които имаха големи шансове за победа – KillerFish и Penta.

1428097723.3818keev не се шегуваше в мача и показа завидни умения

След best of 2 мачовете в груповата фаза се стигна и до полуфиналите, за които се класираха отборите на EYES ON U, Planetkey, PENTA и KILLERFISH. Отборите премериха сили в best of 3 мачове и до големия финал достигнаха Penta и KillerFish, които щяха да спорят за голямата награда.

Финалът започна в полза на KillerFish, които поведоха с 10:5 в края на първия халф на Cobblestone и на всички стана ясно, че краят на първата карта ще зависи от играта на Penta във втория халф, които бяха полицаи. Играта на отбора не вървеше изобщо и бяха тотално надиграни от своите опоненти. KillerFish спечелиха шест от изиграните седем рунда във втория халф, оформяйки крайното 16:6 в тяхна полза, на първата карта. keev определено беше най-ценният играч на отбора, завършвайки картата с 26 фрага и само 9 умирания, оформяйки рейтинг от 1,89. На Dust 2 събитията се повториха, дори с още по-голяма тежест в полза на бъдещите шампиони, които успяха да спечелят 11 рунда като терористи в първия халф, убивайки интригата в мача. Penta опитаха да се съвземат във втория халф, но силите им стигнаха само за 3 рунда, преди да дойде и крайното 16:7 в полза на KillerFish. keev отново блестеше и завърши картата с личен резултат 29/14 и рейтинг от 1,80.

Играч на мача: keev
Играчът, допринесъл най-много за победата: keev
Най-слабо представилият се играч: strux1 (13/39; рейтинг 0,38)

Крайно класиране на най-добрите четири отбора на турнира:

  1. KILLERFISH – 5 000 евро
  2. PENTA – 2 500 евро
  3. Planetkey – 1 500 евро
  4. EYES ON U – 1 000 евро

 

Източник на информация: hltv.org
Източници на картинки: hltv.org; gosugamers.net

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *