Gaming Новини Игри Турнири

Let’s Play! Winter

25.11.2015

author:

Let’s Play! Winter

Заповядайте на 6 декември от 12:00 часа на последното GplayTV събитие за 2015 година!

Ще бъдем в столичния клуб Mixtape 5, където ще съберем феновете на StarCraft II Legacy of the Void, Hearthstone и всеки, който обича гейминга!

Можете да се присъедините към facebook събитието тук: https://www.facebook.com/events/145341919159254/

acs-gi-bg1-new

 

ubisoft_logo

Ubisoft Sofia също се присъединяват към GplayTV – Let’s Play! Winter
Всеки посетител на събитието ще има възможността да изпробва Assassin’s Creed Syndicate и да участва в томбола с награди!
Единственото, което трябва да направите, е да пробвате играта и да споделите своите впечатления във фейсбук с #UbisoftSofia и#GPlayTV.

Така участвате за копие на Assassin’s Creed Syndicate и две оригинални брандирани тениски!

 

 

Ще има много награди, подсигурени от нашите приятели от Roccat и CM Storm, Free 2 Play зона, в която да пробвате най-новото заглавие от Blizzard, а именно Overwatch, приятни емоции и лежерна неделя.

Разбира се, лежерна за тези, които няма да участват в турнирите ни по:

 

StarCraft II Legacy of the Void със следните награди:

1 място – 300лв

2 място – 150лв

3 място – 50лв

Максималният брой участници за турнира: 32

Hearthstone със следните награди:

1 място – 300лв

2 място – 150лв

3 място – 50лв

Максималният брой участници за турнира: 64

Повече информация за турнирите можете да намерите по-долу в този пост

 

Турнирите са със записване на място на обособените места в клуба, като записването продължава от 12:00 до 13:30.

Началото на битките е от 14:00.

 

Входът за събитието е 5лв, като няма ограничение за възрастта. 

 

Правила за StarCraft II Legacy of the Void

 

Записване:

Записвате се с вашият battletag (Nick#Character Code), две имена и телефон за връзка.
Записванията се извършват на 6 декември, неделя от 12:00 до 13:30 до зоната за игра. Мястото за регистрация ще бъде маркирано със логото на StarCraft.

 

Бракет:

Бракета ще се генерира след края на записването. Бракета ще е рандом, като играчите които са показали добри постижения в българските StarCraft II турнири ще получат seed, за да не се паднат един срещу друг в първите кръгове. Бракета ще бъде с директна елиминация.

 

Правила: 

Срещите са best of 3, като на всеки рунд първата карта ще е фиксирана, а загубилият избира следващата карта от Map Pool-a. 
При draw игра, срещата се преиграва на същата карта.
Резултатите от срещите ще трябва да бъдат предадени на администратора на турнира след всяка свършила среща, за да се обнови бракета.

Финалът ще бъде формат best of 5.

Map Pool :

Dusk Towers (2)
Orbital Shipyard (2)
Prion Terraces (2)
Ulrena (2)
Central Protocol (4)
Lerilak Crest (4)
Ruins of Seras (4)

 

Правила за Hearthstone турнира

Записване:

Записвате се с вашият battletag (Nick#Character Code), две имена и телефон за връзка.
Записванията се извършват на 6 декември, неделя от 12:00 до 13:30 до зоната за игра. Мястото за регистрация ще бъде маркирано със логото на Hearthstone.

Правила: 

GPlayTV като организатор е длъжен да предостави на играчите предварително формата за провеждане на турнира на всички записани играчи.

Формата за провеждане на срещите е Last Hero Standing. Като броя срещи ще бъде следния:

Рунд 1: Bo1

Рунд 2: Bo1

Рунд 3: Bo3

Рунд 4: Bo3

Рунд 5: Bo3

Рунд 6: Bo5 – Финал

Условия за игра:

Със записване за турнирите, организирани от GplayTV, вие се съгласявате с всички правила и норми налагани за съответните турнир, както и с всички решения взети от администраторите. Също така се съгласявате с всяко решение взето от администраторите преди, по време и след даден мач, както и с нуждата за промяна на правилата по време на турнира, при необходимост. Съблюдаването за спазване и прилагане на правила е работа на администраторите на турнира.

Всички играчи ще бъдат помолени да спазват адекватно ниво на уважение и приятелско отношение към играчите и администраторите. Неспортсменско поведение и неуважение към играчи и администратори няма да бъде толерирано и ще доведе до загуба на игри или директна дисквалификация от турнира. Играчите трябва да следват инструкциите на администраторите на турнира.

Записването за турнира се провежда на място на събитието в Mixtape 5. Като на всеки играч ще му бъде предоставена бланка на която да напише необходимата информация Класовете за турнира се представят предварително по време на записването, като всеки един играч е задължен да представи три класа за цялата фаза на турнира.

Играчите са задължени да имат предварително подготвени декове. Промени по дековете са строго забранени и такива ще водят до дисквалификация.

Няма забранени карти при създаването на декове, дори и когато по време на турнира бъдат представени нови карти за игра. Но промяната на декове между самите срещи или преди предварително обявен момент е забранено.

След като бракета за провеждане на турнира е изтеглен, играчи не могат да бъдат заменяни. Всеки който не успее да спази правилата на турнира и бъде дисквалифициран ще даде служебна победа на противника си.

Ако бъде забелязано неспазване на правилата за турнира, е задължително това да се отнесе до администратора, за да вземат необходимите административни мерки.

 

Bracket

Съперниците се определят след произволно генериране на двойките, които ще играят.

Мачовете от турнира започват в 14:00 часа

При разминаване и забавяне в часовете ще бъдете уведомени от администратор.

Играч, не явил се до 10мин след обявеното начало за игра ще бъде дисквалифициран.

Играчите са длъжни да разменят battletag и сами да инициират изиграването на срещите си, като бъдат разпределени на компютрите за игра от администраторите на турнира.

GPlayTV са длъжни да уведомят играчите за начален час на турнира без значение от формата, както и за начален час на всеки един кръг/следващ мач от надпреварата, като забележка началния час не подлежи на промяна, докато всеки кръг може да има изменение в зависимост от продължителността на игрите.

Ако игра завърши наравно и двамата играчи видят надпис на екрана си Deafeat – мачът ще бъде преигран, като всеки играч трябва да играе със същия дек, с който е играл.

Записване и условия.

Всички турнири ще се провеждат на EU сървъра на Hearthstone. Всеки играч е задължен да предостави, предварително поисканата от организаторите информация(пример: battletag, две имена и телефон).

Всеки играч е задължен да използва собствения си игрален акаунт. Играчи, които не могат да използват собствените игрови акаунти по различни причини(Проблеми с логването, заключени акаунти, грешна информация) ще бъдат дисквалифицирани.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *