Gaming Новини Игри

Natus Vincere са шампионите на ESWC

14.07.2015

author:

Natus Vincere са шампионите на ESWC

Natus Vincere са шампионите на ESWC с победа над Cloud9 с 2-1 (16-3 de_inferno, 14-16 de_dust2, 16-14 de_overpass) и грабнаха наградата от $30,000.

Първата карта на големия финал бе de_inferno (избрана от Na’Vi) и от самото начало тръгнаха уверено. Спечелиха и рунд с пистолети, в който Skadoodle трябваше да запази своето AWP.
Това спомогна на Cloud9 да се върнат в играта на 4-1 и взеха банан бързо, но Zeus ги върна обратно с добрата си дефанзивна игра.

navi
Въпреки „скъпото“ еко, Cloud9 не успяха да вземат повече от 1 рунд до дванайсетия, когато shroud направи тройно убийство за 10-2.
И след смяната не можаха да направят нещо повече като терористи, завършвайки 16-3.

Втората карта бе de_dust2 и въпреки, че спечелиха pistol рунда като терористи, Cloud9 не успяха да издържат под натиска на Na`Vi. Агресивната игра на GuardiaN поведе се отрази в резултата от 5-1 в полза на Na’Vi.
Следващите 6 рунда бяха равностойни, завършвайки 5-10 на полувремето.
Четворното убийство на n0thing върна Na`Vi назад с разлика от само 2 рунда. Шестте убийства на Skadoodle в следващите три рунда издърпаха Cloud9 с рунд над противниците си 12-11, но след игра 2 на 2 Na`Vi изравниха резултата.

c9

Skadoodle продължи да отбранява добре А бомба с още едно тройно убийство, карайки Na`Vi да играят запазената си марка с купуването на два калашника, което не им се получи. Flamie направи четворно убийство абсолютно сам и изравни резултата на 14-14, но Cloud9 успяха да вземат последните 2 рунда и да спечелят картата, продължавайки на de_overpass.
И на третата карта Cloud9 поведоха в резултата като терористи, този път с 5-0 . Na`Vi отговориха с един рунд, но тройното убийство на n0thing ги спря с 7-1. След като взеха добър контрол над картата, Zeus и компания взеха 4 рунда под ред, два от които благодарение на индивидуалната игра от flamie и Edward.
n0thing спечели 1 в 2 ситуация и спря поредицата на Na`Vi, но тройното убийство на GuardiaN в следващия рунд на А бомба счупи икономиката на Cloud9 за резултат 7-9 на полувремето.
Отново невероятната игра на n0thing във втория pistol рунд направи разликата, само за отговор от Na`Vi с анти-еко рунд на А бомба. Следващите два рунда бяха разделени между отборите, но четворното убийство на flamie спомогна на отборът му да поведе в резултата.
Тройно убийство за n0thing в пазар рунда на Cloud9 с P250, който нарани икономиката на Na`Vi и тройното убийство на Skadoodle отново изравни резултата за 13-13. Натиск на А бомба в последната секунда спомогна на Na`Vi, както и геройството на seized в 3 на 5 ситуация на Б бомба, което им спечели мач пойнт.
Следва поредното добро изпълнение на n0thing на Б бомба и точно когато изглеждаше сякаш ще има дузпи flamie направи тройно убийство и победата на ESWC 2015 с 16-14 резултат.

 

Снимки и информация: hltv.org

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *