Gaming Новини Ревюта Технологии

Rapoo V100 Review/Unboxing

14.07.2015

author:

Rapoo V100 Review/Unboxing

vpro02

[section label=”Мишка” anchor=”Mouse”]
Мишката

Мишката е изцяло черна с матово покритие. Имате 6 бутона, които можете да настроите по ваш вкус благодарение на софтуера, който ви предоставят от Rapoo.
Можете да регулирате чувствителността на мишката от 250 DPI до 3000DPI
Подсветката може да бъде сменена по ваше желание. Може би не препоръчвам да пробвате бялото, стои странно.

vprokbd

[section label=”Клавиатура” anchor=”Keyboard”]

Клавиатурата
Клавиатурата е в пълен размер (QWERTY + numpad). В горната й част се намират медийните бутони, с които можете да управлявате нивото на звука , музиката, която слушате или филма, който гледате. Също така имате и опцията да изключите и windows бутона, което е голяма екстра за всеки един геймър. Разбира се, и тези бутони могат да бъдат пренастроени за други функции по ваш избор.
Бутоните са нещо средно между нормални мембранни и такива на лаптоп. Ако търсите такава комбинация бутони на половин височина – препоръчваме ви да опитате тази.
Всеки себе уважаващ се геймър консумира храни и напитки по време на игра. От Rapoo са се постарали със своята гумена мембрана под бутоните да не изпържите набързо електрониката сутрин с кафето.
Последно, но и най-ефектно – осветлението. С богатия избор от 16 милиона цвята можете да сменяте визията на клавиатурата си всеки ден.

rapoo_software

[section label=”Софтуер” anchor=”Software”]

Софтуер
За разлика от другите комплекти в този ценови клас, Rapoo ви предоставя софтуер за техния продукт. В случая в кутията не намирате диск с него, а трябва да го свалите от сайта им.
Софтуерът е доста стандартен. Имате опции за персонализиране на всичко – DPI, настройки на бутоните, макроси, цветова гама и анимация на подсветката.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *