Gaming Новини

Superjj спечели SeatStory Cup 4

16.11.2015

author:

Superjj спечели SeatStory Cup 4

Между 12 и 15 ноември се проведе SeatStory Cup, на който участваха едни от най-добрите играчи в света. Всички пропътуваха пътя до Krefeld, Германия за да бъдат част от един от най-големите и забавни за гледани турнири по Hearthstone.

Някой от най-известните имена бяха част от турнира, като световния шампион Ostkaka, Zalae, SuperJJ, Gaara, Rdu, Firebat, както и защитаващия титлата си от последния SeatStory Cup, Orange.

Groups

Така премина груповата фаза с много разочарования за някой от играчите. Форматът на турнира беше Last Hero Standing, което се оказа решаващо за някой от играчите. Най-голямото разочарование беше отпадането на световния шампион Ostkaka, както и отпадането на един от фаворитите Rdu още в груповата фаза. playoffs

И така стигнахме до playoff-ите, където SuperJJ и StanCifka показаха доста солидна игра и интересни декове и стигнаха до финала.

Финалът сам по себе си беше с доста голям заряд. Победителя щеше да си тръгне със скромните 10,000$ докато победения щеше да прибере в джоба само 4,000$. Честно казано, каквото и да се каже финалът беше доста едностранен като SuperJJ доста умно банна Warrior-а на StanCifka за да може да пусне в сила неговия freeze mage в който видяхме една от новите карти Reno Jackson. И така StanCifka нямаше отговор за този дек и загуби финала с 5:0.superjj

Като вече можете да видите в twitter-а на SuperJJ и дековете с който той спечели турнира

Крайно класиране

  • 1st place – SuperJJ : $10,000
  • 2nd place StanCifka : $4,000
  • 3rd/4th place Zalae/Gaara : $2,000
  • 5th-8th place Orange/Vortex/Reckful/Frodan : $500

Източник картинки:gosugamers.net

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *