Gaming Новини

swag ще играе за Cloud9 по време на RGN Pro Series Championship

13.11.2015

author:

swag ще играе за Cloud9 по време на RGN Pro Series Championship

Braxton “swag” Pierce ще замести досегашния капитан на отбора  Sean “seang@res” Gares, който няма да може да участва на турнира, който започва в понеделник. Причината, която е изтъкната като факт е, че ще бъде на сватба извън града.

Деветнадесет годишния талант не е играл в официални мачове от януари, когато той и още трима от играчите на iBUYPOWER бяха баннати от всички Valve спонсорирани турнири и им беше повдигнато обвинение за нелегално залагане на техни мачове.

1414178715.5146 (1)

Три месеца по-късно той се присъедени към отбора на Cloud9 като анализатор и да помогне на отбора да се развива, като в същото време вкараха и двамата си нови играчи  Tyler “Skadoodle” Latham и Ryan “freakazoid” Abadir.

“За жалост няма да можем да разчитаме на Sean по време на RNG Pro Series в Orange County” – сподели мениджъра на отбора Tres “stunna” Saranthus за сайта HLTV.org

“Търсихме различни играчи, които да запълнят липсата на Шон, но за жалост правилата на турнира са такива, че трябва да използваме играчите, които сме записали вече. Също така това най-вероятно ще е последния мач на Swag заради обвиненията му повдигнати от Valve.”

Тази събота и неделя Cloud9 ще участват също на iBUYPOWER CS:GO Invitational, където ще са в стандартния си състав. Наградния фонд на турнира е 100,000$ и място за IEM San Jose.

Колкото до RGN Pro League Championship, Cloud9 се намират в група B, където са отборите на compLexity, Method и Nexus Storm.

Teхния състав за този евент ще е:

Jordan “n0thing” Gilbert
Mike “shroud” Grzesiek
Tyler “Skadoodle” Latham
 Ryan “freakazoid” Abadir
 Braxton “swag” Pierce (stand-in)

 

Източник: HLTV.org

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *