Gaming Новини Игри

Tavern Brawl – The Masked Ball

07.08.2015

author:

Tavern Brawl – The Masked Ball

Tavern Brawl – Последната добавка към Hearthstone, която Blizzard Entertainment направиха.

Самия мод включва различен вид приключения през определен период от време, давайки лесен достъп на играчите до допълнителен пакет с карти и някак си по-лесна оптимизация на колекциите им.

Всяка битка има нещо уникално по рода си, за да един по-забавен стил игра и преживяване.

Моментната битка представлява следното:

Балът с маски – в имението на организацията SI:7 в Stormwind се организира голям бал с маски всяка година. Всички са дегизирани. Когато чудовище умре, неговата дегизировка е разкрита, показвайки реалното си лице, което е всъщност различно чудовище струващо 2 мана по-малко и е готово за нова битка.

Цялостната идея лично за мен е доста интересна и ти предоставя един по-структуриран начин на изграждане на тестето за игра с ефекта Deathrattle. Личният ми избор бе Хънтър с не много използваната карта Feign Death и няколко други забавни избора за изграждане на теbrawldeckсте, с което може да имаш сериозно присъствие върху полето и трудно би загубил контрол, при добре изиграни ходове. Не мисля, че картите са оптимални за тази игра, но все пак идеята е да се забавляваме.

Една важна карта е Lil` Exorcist – с която може да обърнеш темпото на играта моментално в твоя полза, принуждавайки опонента да размени добра част от чудовищата си, променяйки изцяло играта.

Двойните ефекти на Piloted Shredder, Piloted Sky Golem, Savannah Highmane и Sneed’s Old Shredder дават допълнителна вариативност и присъствие на полето.

Може би черешката на тортата е ако успеете да активирате част от тези ефекти с Feign Death и/или в комбинация с Baron Rivendare – което буквално изкарва играта извън контрола на противника и може дори да го накара да се предаде, за хубавото усещане за мощ.

Като ненужни карти тук може да отбележим Haunted Creeper и Mad Scientist – те ще ви дадат един от 0 мана картите. Wisp или Target Dummy. Макар да не са предпочитани, дъмито си е Taunt и помага в някои ситуации.

И все пак има още 3 дни, нека се позабавляваме допълнително с тази битка.

Успех на всички решили да използват моето предложение.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *