Gaming Новини Игри

Tavern Brawl – Underdog Rules е пуснат

23.09.2015

author:

Tavern Brawl – Underdog Rules е пуснат

Новия Tavern Brawl e вече при нас.

Тази седмица темата е Underdog rules – всеки ход, когато загубите 3 или повече живот, различно чудовище ще се присъедини към вашето поле.underdog-deck

Подхода ми към тази битка би бил малко по различен от стандартния, когато правя тесте за игра в или други битки. Бих заложил на малко повече чудовища и магии за контролиране на полето. За да може да се установи добър контрол преди да започнете да биете противника по лицето. Като цяло контрола на полето ще ви даде добра основа за да победите и да отстранявате заплахите на противника. В допълнение дори и да направите повече щети по жизнените му точки, чудовището което се призовава не може да атакува следващия ход, освен ако не е със Charge механика. Така може да реагирате в последствие на създалата се ситуация.

Като колода, която може да ползвате, всеки midrange deck мисля, че ще ви даде добър шанс да спечелите битката и да си вземете пакета с карти. Лично експериментирах с един hunter, който може да видите на прикачената снимка. Като казвам, че не е добър deck, а просто малък експеримент от моя страна.

Пожелавам успех на всички и нека RNJesus-a да бъде с вас.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *