Gaming Новини Технологии

TP-LINK и Google пускат в сътрудничество OnHub

21.08.2015

author:

TP-LINK и Google пускат в сътрудничество OnHub

TP-LINK е водещ световен доставчик в областта на мрежовото оборудване, както за крайни потребители, така и за големи фирми и бизнес клиенти. В партньорство с Google, компанията пуска за продажба на пазара OnHub, иновативен Wi-Fi маршрутизатор, предназначен да генерира по-бърза, по-безопасна и по-лесна за използване безжична мрежа, както и да осигури по- плавна връзка, съвместима с най-новите технологии в едно домакинство.

打印

 

OnHub предлага решение на някои от най-значимите предизвикателства, свързани с Wi-Fi мрежите  в днешно време.  Той е проектиран да работи на открито, има по-малко кабели и корпус, който ги запазва, деликатно и полезно осветление. Дизайнът  на уникалната кръгова антена е проектиран така, че OnHub да разполага с 13 интегрирани вътрешни антени, чието предназначение е да намалява смущенията и да оптимизира връзката. Устройството е оборудвано с интелигентен софтуер, който постоянно подобрява използването безжичната мрежа. По този начин, рутерът търси най- малко натоварения Wi-Fi канал за оптимална производителност на мрежата.

打印

 

“Необходимостта от Wi-Fi мрежите стана по- голяма от всякога. Поради тази причина, ние искаме най- доброто мрежово оборудване, което ни позволява да извършваме безпроблемно любимите ни активности онлайн. Работейки с TP-LINK, ние обменихме експертен опит в нашата сфера на софтуер и хардуер и проектирахме рутера OnHub, който осигурява бърза връзка, лесно управление на мрежата и възможност за подобряване на качеството на сигнала по време на експлоатация “, каза Trond Wuellner- продуктов мениджър в Google.

未标题-1

 

“TP-LINK е единственият производител на вертикално мрежово оборудване и чрез обединяване на нашите ключови компетенции с Google, ние имаме възможността да преоткрием начина, по който използваме рутерите в нашите домове. От проектирането и дизайна, до функционалността, OnHub осигурява по- добра, по-силна и по-лесна за използване Wi-Fi връзка”, каза Анди Чен, вицепрезидент на международния Networking департамент.

tp04

 

OnHub се управлява с мобилното приложение Google On, за по-лесно конфигуриране и управление на Wi-Fi мрежата. По време на първоначaлната конфигурация, OnHub намира необходимите настройки за най-добра работа  във вашия дом,  и впоследствие ги регулира така, че мрежата да работи на максимални параметри.

Рутерът е проектиран сам да оптимизира ефективността си с течение на времето, като автоматично инсталира нови функции и последните актуализации на защита. OnHub е съвместим и с най-новите технологии и протоколи за комуникация, като Bluetooth Smart,  Weave и IEEE 802.15.4,  и може да поддържа  увеличаващ се брой интелигентни устройства в дома.
За пълния списък с функции на OnHub функции, посетете on.google.com/hub/#specs.
От днес OnHub е на разположение за продажба с предварителна заявка в САЩ,  на цена от 199 щатски долара.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *