Gaming Новини

Първи впечатления за новия герой – Ана!

28.07.2016

author:

Първи впечатления за новия герой – Ана!

Вижте първите впечатления на stakimaN и digggi за новия герой Ана – !Ана Амари е елитен Египетски снайперист и един от шестте основатели на първия Overwatch task force (заедно със Soldier: 76, Reaper, Torbjorn, Reinhardt и един неизвестен). Тя е и майката на Pharah, чието истинско име е Fareeha Amari.
В една от многото Overwatch мисии, Ана за миг се поколебава да натисне спусъка, изправена срещу Widowmaker и това почти коства живота и.
(Бел. на кратко за Widowmaker – тя била женена за агент от Overwatch. В последствие бива отвлечена от злонамерената организация – Talon, които промиват нейното съзнание. Пускат я да си върви, но когато се прибира вкъщи “програмата” се включва. Тя убива собствения си съпруг и да се връща да работи за Talon)
В крайна сметка Ана се спасява, но всички я мислят за мъртва. Тя решава, че така е по-добре.
Сега на 60 годишна възраст, с все още неизяснени мотиви Ана се завръща, за да помага на героите от Overwatch.

Научете повече за Ана като гледате видеото по-горе или посетите нейната страница в официалния сайт или пък overwatch gamepedia!


Ana Amari

Новият пач донесе не само Ана, но и куп нововъведения и промени по баланса. Двете най-важни според мен са именно:

  • В competitive mode в един и същи отбор вече не могат да се дублират герои
  • Героите, които могат да хиилват себе си вече зареждат ултовете си с този хиилинг

Именно заради втората промяна, всички герои, които се “възползват” от нея ще зареждат ултовете си малко по-бавно, като тепърва предстои да видим за кои това ще се окаже “бъф” и за кои “нърф”. D.Va и Zenyatta получават приятни подобреня, които със сигурност ще зарадват техните фенове. Ако искате да прочетете подробно всички промени в пача от 19ти юли, може да погледнете тук

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *