Ревюта

Arozzi – комфорт, надеждност и правилна стойка!

01.08.2016

author:

Arozzi – комфорт, надеждност и правилна стойка!

Замислете се как сте седнали в момента? Може би сте се прегърбили лекичко и се подпирате с една ръка, докато разцъквате в нета и попаднахте на тази статия. Може и да сте застанали настрани, докато главата ви гледа напред. А може и да сте в още по-странна поза. В повечето случаи седим неправилно на компютъра, факт е.

Ако искате да преодолеете този навик трябва да имате или много силна воля за да седите правилно, или да инвестирате в хубав стол на който да седнете.

Шведските столове на Arozzi са един елегантен и икономичен вариянт на удобни геймърски столове. Именно на такива столове седяха играчите на Let’s Play @ AnimeS Expo и на каквито ще седят на Let’s Play @ Aniventure! Производителите са същите като на столовете AKRacing, но Arozzi е по-достъпния вариянт, без да се губи качество.
Arozzi
Arozzi
Ако сте изпуснали да разгледате видеата, които направихме за геймърските столове, можете да си ги припомните тук: 🙂

Както видяхте – разликата с нормален стол е огромна! Вътрешната част на Arozzi столовете е с метална конструкция, а материалите са първокласни и висококачествени. Аз лично приемам ъпгрейда към качествен стол като инвестицията в механична клавиатура – един път за дълго време. Както сигурно видяхте от дискусията ни със ZinG, нуждата от хубав стол се изразява в това, че стойката, която заемате по време на игра е много по-правилна и шансът да получите травми и изкривявания се намаля значително. 🙂

Една от най-готините екстри на Arozzi столовете е възможността да се облегнете дооооста назад и потенциално да дремнете, или просто да релаксирате.
Arozzi Verona Pro
Arozzi Verona Pro

Подлакътниците на столовете са с мемори пяна, която е с перфектна твърдост, така че лактите ви да не потънат в тях, но да им е удобно и да не ви убива. Облицовката на столовете може да се маха и да се пере (но не и в пералня!) и чисти лесно. Arozzi Verona Pro е с изкуствена кожа, но други модели на Arozzi са с текстилно покритие, което е също толкова приятно и лесно за чистене.
Като цяло геймърският стол е нещо като качествения матрак, или удобните обувки – не осъзнаваме колко ни трябва и колко е полезно да го имаме. Най-малкото защото прекарваме огромна част от дните си пред компютъра..

Arozzi Verona Pro, както и много други продукти, можете да закупите от магазина на Gplay!
Arozzi
Екипите на GplayTV и Gplay.bg ви пожелават приятно цъкане!
Всички столове можете да видите тук!
Arozzi
Arozzi
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *