Gaming Новини Други

Безплатна игра от Ubisoft по случай 30-та им годишнина

07.07.2016

author:

Безплатна игра от Ubisoft по случай 30-та им годишнина

По повод своята 30-та годишнина Юбисофт дава възможност на играчите да пробват или изживеят отново класически заглавия от портфолиото на компанията. Както бе обявено на Е3, всеки месец до края на годината потребителите на Ubisoft Club ще имат безплатен достъп до една игра, отличена за нейното качество, иновативност и креативност. За този месец играта е Tom Clancy’s Splinter Cell.

Излязла на пазара през месец ноември 2002 г. ексклузивно за Xbox и РС, а по-късно и за други платформи, Tom Clancy’s Splinter Cell отбелязва ключов момент в историята на Юбисофт: това е първият блокбъстър, разработен от Юбисофт Монреал, а Сам Фишър се превръща в един от най-емблематичните персонажи, създавани някога.

В ядрото на Splinter Cell е заложена технологична за времето си иновация: динамичното осветление. За първи път във видеоигра светлините се променят в реално време, което в резултат дава възможност на разработчиците да дадат нов облик на стелт жанра чрез криене в сенките. Играчът си взаимодейства с околния свят – чупи светлини, за да се крие или се адаптира към движещите се светлини.

Играта се приема положително от гейм критиката и печели през 2002 г. Game Critics Award за най-добра екшън-приключенска игра, представена на Е3. С характерните си специални очила и ловки движения Сам Фишър става един от най-популярните персонажи във видеоигрите. Splinter Cell се превръща в гейм франчайз с 5 продължения, 7 новели и скоро след това пълнометражен филм.Tom Clancy’s Splinter Cell ще бъде достъпна безплатно в Ubisoft Club в сряда, 13 юли 2016 г. Офертата за безплатна игра по повод 30-я рожден ден на Юбисофт ще е валидна през цялата година, като всеки месец ще се разкрива коя е избраната игра, достъпна безплатно в Ubisoft Club за 30 дни.

Повече информация за предложението можете да откриете на UbisoftClub.com.
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *