Gaming Новини Други Игри

Fable Fortune: Скритата игра от бившвото Lionhead студио

31.05.2016

author:

Fable Fortune: Скритата игра от бившвото Lionhead студио

В интервю с IGN, от Flaming Fowl Studios обявиха проекта, който ще стартира с Kickstarter кампания и ще излезе през 2017 година.

Както повечето фентъзи игри и тази ще може да се похвали с картова игра, която ще включва roleplay куестове. Подобно старите Fable игри (на които се базира Fable Fortune) и тук играчите ще трябва да взимат решения, които да повлияят дали героят им ще бъде от добрата или лошата страна.

Екипът от Flaming Fowl планират и кооперативни игри и възможността да вдигате нивото на картите, както и кампания и PvP модове.

От студиото са взели авторските права за Fable от Microsoft (които ако не сте разбрали до момента затвориха Lionhead през април месец). По играта се работи от 2014 година и първоначално е трябвало да бъде включена във Fable 2 преди да стане самостоятелен проект.

Днес (31 май) стартира Kickstarter кампания (очаквайте ъпдейт с линк малко по-късно), чиято цел е £250,000 паунда (642, 000лв) за да финансират играта за PC и Xbox One. Затворената бета се очаква да излезе по-късно тази година.

Ето и няколко снимки от играта:

fairfax-battlejpg-653565 graveyard-co-op-battlejpg-653566 harvest-battlejpg-6dac0a rosewood-basejpg-6dac0b Sea-Witch-Fable-Fortune

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *