Gaming Новини Игри

Firebat напуска Теам Archon

03.02.2016

author:

Firebat напуска Теам Archon

Бившия световен шампион от Blizzcon 2014 напуска отбора си Archon. James Kostesich, както е истинско име на играча, бе част от отбора от създаването му през 2014, заедно с Amaz и Hosty. Времето прекарано в Archon бе повече от ползотворно за Firabat, след като той спечели – Hearthstone World Championship 2014, The Pinnacle 1, Gfinity 2015 – Spring Masters  1 и 2, StarLadder StarSeries – Kick-Off Season  и CN vs NA Challenge, както и много други турнири.  Правейки го играчат спечелил най-много от Hearthstone до момента.

В официалното си изявление Team Archon, споделят че са нещастни да видят как James напуска отбора. Като отбелязват, че невероятен състезател, съотборник и като цяло добър човек. Имали са удоволствие да го гледат как израстват като играч и личност. Също така организацията му пожелава късмет в бъдещите начинания.

Не се знае какви са мотивите за решението на Firebat. През октомври той предподписа с организацията за още една година. Явно нещата не са били толкова гладки, колкото се вижда отстрани.

Каква са бъдещите планове, също не е ясно. Firebat не е дал официално становище по казуса, освен съобщението в официалния му Twitter.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *