Ревюта Технологии

FSP HydroG 650W – най-доброто захранване!

30.06.2016

author:

FSP HydroG 650W – най-доброто захранване!

FSP HydroG 650W

FSP, или Fortron Source Power са едни от лидерите в производството на захранвания още от 95-та година, като те се разграничават в три вида – премиум, професионални и mainstream.
Днес ще разгледаме най-новото захранване от професионалната им серия, което е насочено към геймърите. Името му е HydroG, а капацитета му е 650 вата, като имат и 750 и 850 ватови модели.Оригиналния стикер на HydroG захранванията е син, но можете да го смените с червен, или зелен, който да се връзва с цветовете на кутията ви.
HydroG
HydroG сериите на FSP са напълно модулярни – всички кабели се разкачат. По този начин можете да създадете възможно най-оптималния cable management, само с кабелите, които са ви нужни.
Така по-лесно ще можете да почиствате компютъра си, който освен, че ще изглежда по-добре и ще се охлажда по-добре. Именно към това се стремим!
HydroG
В HydroG захранването можете да включите следните кабели:
  • ATX конектор 24 пинов
  • 8 пинов конектор за ток към процесора
  • Два 8 пинови конектора за подхранване на PCI Express видеокарти
  • И поне 12тина устройства като хард дискове, ssd-та, вентилатори, или DVD-ROM … ако още използвате дискове вместо флашки.

Захранването е сертифицирано като 80 PLUS GOLD захранване, което означава, че използва над 88 процента от енергията при 20% натоварване, или повече. Това е добре за вас, защото така захранването ви използва максимално много ток, без да го излъчва като топлина. Така няма да плащате ток за нищо … Което ме прехвърля към капацитета на HydroG, който е 650W.

 

HydroG
Според мен 650W е най-оптималния капацитет за захранване, особено при положение, че компютърните части консумират все по-малко и по-малко енергия.
Допълнителен бонус на HydroG сериите на FSP е, че са изключително тихи. Няма да чуете перката на вентилаторите преди да почнете да натоварвате компютъра си изключително много, което е допълнителен плюс.

Линк към официалния сайт на FSP


Като цяло – не мога да ви опиша колко важно е доброто захранване за вашия компютър. Защити против нестабилен ток, достатъчна мощност, 5 години гаранция, тишина и различни цветове – FSP HydroG е страшно добър избор за цената си! 🙂


Ако не знате много за захранванията и искате да научите повече,
stakimaN и NoThx споделиха няколко интересни факта за тях:


HydroG
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *