Ревюта

HyperX Revolver – гръмнете ушите си!

15.05.2016

author:

HyperX Revolver – гръмнете ушите си!

HyperX Revolver

Нов дизайн, визия и звук в най-новата слушалка на HyperX Revolver! Самата слушалка е в разработка от няколко години, като сте смята, че процесът е започнал още от преди пускането на HyperX Cloud II. От IEM Katowice останахме с не-лошо впечатление, но исках да разбера повече за това зверче и защо от HyperX го хайпваха толкова много.

Естествено, ревюто и ънбоксинга
можете да видите в клипчето по-долу:


Както разбрахте от ревюто, самите слушалки са маалко по-тежки от останалите, но за сметка на това са наистина здрави и не са направени от евтина пластмаса. Говорителите ви обхващат и позволяват да се насладите на музиката по един невероятен начин. Наистина останах изключително впечатлен от качеството на говорителите и на звука. Отчасти защото ги бях боднал в отделна аудио карта, и отчасти, защото от HyperX не са направили никакви компромиси в качеството.
Да, цената и е 249лв., което може да се стори много на някои хора. Но нека не забравяме, че тези слушалки нямат нито собствена аудио карта, нито пък светят по някакъв начин. Това означава, че целият бюджет е бил използван за подобряване на акустиката и изчистване на проблемите, които се наблюдаваха с предните им слушалки от Cloud сериите.
Също така искам да спомена за микрофона – май не го бях сложил на предназначеното му място, докато записвах клипчето, и това се е отразило малко на ревюто – но изводите можете да си правите сами. 🙂 По-вероятно е да го наречен “обикновен микрофон на headset”, който просто се разкача – така че пак не можем да кажем, че е зле.
Линк към официалния сайт на HyperX

HyperX Revolver
HyperX Revolver

Технически спецификации на HyperX Revolver:

Говорители 50″
Тип Затворени
Честота 12Hz – 28,000Hz
Съпротивление 30 ома
Тежест 360g
Дължина на кабела 1 метър + 2 метра удължение

HyperX отново показаха, че са сила не само в пазара за хардуер, ами и в периферията – Revolver-а е невероятна слушалка и ако отделите някой и друг лев за стабилна аудио карта, можете да извлечете наистина много, ама много качествен звук от тях! 🙂


HyperX Revolver, както и много други продукти, можете да закупите от магазина на Gplay!
Gplay
HyperX Revolver
HyperX Revolver
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *