Gaming Новини Турнири

[HS] Let’s Play @ Animes Expo

18.05.2016

author:

[HS] Let’s Play @ Animes Expo

[section label=”Формат” anchor=”Format”]hs-iconФормат на турнира

Форматът за провеждане на срещите е Conquest Bo3. Полуфиналните ще са Bo5 формат, а финалите – Bo7. Форматът предвижда всеки играч, спечелил мач от съперника, да смени своя дек. Загубилият играч от своя страна не е длъжен да смени дека си. Преди началото на мача, администраторът обявява пред противниците класовете с които играят. Мачът започва на принципа Blind Pick, като всеки играч избира дек без знанието на протвиника.

[section label=”Декове” anchor=”Dekove”]hs-iconДекове

Дековете трябва да бъдат в Standart формат. Всеки дек трябва да бъде с различен клас герой (напр. Mage, Hunter, Warrior, и т.н.)

Брой декове:

При Bo3 -> Нужни са 3 дека и имате право на 1 бан.

При Bo5 -> Нужни са 4 дека и имате право на 1 бан.

При Bo7 -> Нужни са 5 дека и имате право на 1 бан.

[section label=”Награди” anchor=”Nagradi”]hs-iconНагради

1-во място: 350лв

2-ро място: 150лв 

3-то място: 50лв 

[section label=”Условия” anchor=”Uslovia”]hs-iconУсловия за игра

Със записване за турнирите, организирани от GPlayTV, вие се съгласявате с всички правила и норми, налагани за съответните турнири, както и с всички решения взети от администраторите. Също така се съгласявате с всяко решение, взето от администраторите, преди, по време и след даден мач, както и с промяна на правилата по време на турнира (при необходимост). Съблюдаването за спазване и прилагане на правилата е работа на администраторите на турнира.

Всички играчи ще бъдат помолени да спазват адекватно ниво на уважение и приятелско отношение към останалите участници и администраторите. Неспортсменско поведение и неуважение към играчи и администратори няма да бъде толерирано и ще доведе до загуба на игри или до директна дисквалификация от турнира.

Играчите са задължени да следват инструкциите на администраторите на турнира.

Дековете за турнира се представят предварително при записване за участие в турнира. Всеки един играч е задължен да представи точното количество декове за цялата фаза на турнира. Наличието на повече декове се зачита за нарушение на правилата.
Играчите, класирани за ден 2 на турнира имат право да сменят своите декове, като тази смяна става със знанието на администраторите. Всеки е длъжен да представи промените при започването на втория игрален ден. Всички други промени по дековете, между мачовете на игралния ден, се зачитат за нарушение и ще доведе до дисквалификация.

При необходимост, избор и премахване на декове се извършва в присъствието на админ преди началото на всеки мач.

Няма забранени карти при създаването на декове, дори и когато по време на турнира бъдат представи нови карти за игра. Но промяната на декове се извършва само и единствено след завършване на определена фаза от турнира.

След като бракетът за игра се генерира, играчи няма да могат да бъдат заменяни.

Ако играч не може да спази условията за игра през първия рунд, противникът му печели срещата служебно.

Всеки, който не спази правилата на турнира и бъде дисквалифициран, ще даде служебна победа на противника си.

Забранява се да се гледа и слуша видео, също така и живо предаване на тунира по време на собствените ви мачовe. При доказване на такова, всеки играч направил това ще бъде дисквалифициран.

Ако бъде забелязано неспазване на правилата за турнира е задължително това да се отнесе до администратора, за да вземат необходимите мерки.

[section label=”Записване” anchor=”Zapisvane”]hs-iconЗаписване

Турнирът ще се проведе на EU сървъра на Hearthstone. Всеки играч е задължен да предостави предварително поисканата от организаторите информация (e-mail, battletag, телефон за връзка и декове).

Всеки играч е задължен да използва собствения си игрален акаунт. Играчи, които не могат да използват собствените игрови акаунти по различни причини (проблеми с логването, заключени акаунти, грешна информация) ще бъдат дисквалифицирани.

Записването ще се проведе в специалната Hearthstone зона на GplayTV

 

Дата на записване:
25 юни, събота
Час на записване:  10:30

[section label=”Bracket” anchor=”Bracket”]hs-iconBracket

Съперниците се определят след произволно генериране на двойките, които ще играят.

Мачовете започват до 10 минути след обявяването на мача. Молим да сте в Hearthstone зоната поне 5 минути преди обявеното време за игра.

Победителят е длъжен да докладва резултата на администраторите с което да затвърди своята победа, противника също така е длъжен да потвърди резултата.

Играчите са длъжни да разменят battletag и да предоставят такива на админа на мача, преди началото на мача си, при липсата на видимост в локалната мрежа на състезанието.

Администраторите на GPlayTV ще уведомят играчите за начален час на турнира, както и за начален час на всеки един кръг/следващ мач от надпреварата. Началния час не подлежи на промяна, докато всеки кръг може да има изменение в зависимост от продължителността на игрите.

Ако игра завърши наравно и двамата играчи видят надпис на екрана си Deafeat – мачът ще бъде преигран, като всеки играч трябва да играе със същия дек с който е играл.

Ако играч загуби връзка с интернет и не успее да се върне обратно в игра до 4 минути, то тогава мачът ще бъде преигран, като всеки играч трябва да играе със същия дек с който е играл.

[section label=”Toornament” anchor=”Toornament”]hs-iconToornament

За улеснение на участниците (и администраторите) ще помолим всеки, който има възможност да се сдобие с Toornament – мобилната апликация на toornament.com – платформата, с която администрираме всички наши турнири.

logo_app_store_android

logo_app_store_iphone

С какво ви е полезен Toornament?

Чрез Toornament ще можем да ви информираме в реално време за часовете на срещите, мястото им и bracket-a. Вижте изображенията за пример:

Toornament_01

Началният екран на апликацията, в която можете да изберете любима игра или директно browse all games.

Toornament_02

От менюто горе вляво избирате “Search a tournament”

 

Търсите GplayTV и намирате Let’s Play @ AnimeS Expo

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *