Gaming Новини Ревюта

Геймърските продукти на Lenovo – всичко на едно място

21.10.2016

author:

Геймърските продукти на Lenovo – всичко на едно място

Навярно сте видяли и гледали някои от ревютата на Lenovo, които се появиха в интернет през последните няколко дни. Компанията навлиза в света на игрите и периферията за тях с пълна пара и много сила с интересните си продукти. Нови компютри, мишки, клавиатури, слушалки, лаптопи и таблети са част от нещата, които се предлагат от компанията за удоволствието на геймърите по света.

Тук ще напиша накратко за нещата, на които напрвихме готини и уникални ревюта, заедно с линкове .. нали … ако сте изпуснали нещо – да видите и да се накефите. 🙂 (особено на Кубчето! :D)

1. Lenovo IdeaCentre Y700
  • Геймърска машина с най-високите параметри възможни

Lenovo IdeaCentre Y700 беше моделът компютри на които играеха играчите на главната сцена на Let’s Play @ Aniventure 2016. Кутията им е уникална, видеокартата им е последно поколение, всичко им е изпипано и готино.


2. Lenovo Yoga Tab 3
  • Таблет за мултимедия, филми, игри и прочие

Таблетчето на Lenovo не е изцяло насочено към геймърите, но е за тези от вас, които обичат да гледат YouTube, филми и т.н. вкъщи на спокойствие. Мощните му говорители заедно със стойката допринасят за готино изживяване.


3. Lenovo Y Mechanical Keyboard
  • Механичната клавиатура на Lenovo

Малко интересно и иновативно решение от Lenovo за геймърите, които искат добра перфиерия. Клавиатура с макро бутони, самостоятелни бутони за мултимедия и с подсветка. Добра комбинация!


4. Lenovo IdeaCentre Y710 Cube
  • Преносимото мини-компютърче с максимална мощ


Супер силен компютър, който е уникален, малък, красив и преносим. Инжинерната иновативност на кутията и позволява освен да се охлажда ефикасно и да събира в себе си най-новите процесори и видеокарти възможни.


5. Lenovo Y700 и Y900
  • Геймърските лаптопи без компромис

Леки, тънки и елегантни – такива са лаптопите на Lenovo. Мъничките звярчета събират в себе си модерни видеокарти и силни процесори. Освен това са тихи, батериите им издържат дълго и са алуминиеви, а не пластмасови, което е знак за качество.

В крайна сметка продуктите на Lenovo са красиви и елегантни. Аз лично се изкефих, че можах да се докосна до тях и да ги разгледам обстойно. Красиви са, изпипани са и вършат работа, което е най-важното!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *