Игри Турнири

[LoL] Let’s Play Spring – Правила и записване Квалификация 2

02.02.2016

author:

[LoL] Let’s Play Spring – Правила и записване Квалификация 2

Форматът е Best of 1. Схемата е директна елиминация – отпадате след една загуба. Двата отбора стигнали до финал ще го изиграят на живо, на главната сцена в Joy Station на 20 и 21 февруари.

Информация:

– Турнирът ще се проведе на EUNE (Europe Nordic & East).
– Картата е Summoner’s Rift като всеки отбор се състои от 5 участника.
– Пиковете и бановете са Tournament Draft.
– Форматът на играта е директна елиминация, тоест след 1 загуба излизате от схемата на игра.
– Първите два отбора от т Квалификация 1 иКвалификация 2 се класират за участие на финалите на живо по време наLet’s Play Spring на 20 и 21 февруари.
– Турнирът е безплатен и отворен за абсолютно всички без ограничения за възраст, националност, пол и т.н. Имайте предвид, че записвайки се за турнира не само се съгласявате с неговите правила, но и потвърждавате, че ще можете да присъствате (ако се класирате) на финалите, които ще се състоят на 20 и 21 февруари в София, България в Joy Station.

При регистрация в турнирната система, капитанът на отбора регистрира:
– Отборът
– Всички 5 играча (включително и себе си), попълвайки имената им, e-mail адрес и Summoner Name.

toornament_registration
  • Преди началото на турнира всички капитани ще получат контактите на администраторите по e-mail (този, с който са си направили регистрацията).
    Важно: Само капитанът на отбора има правото да комуникира с администраторите на турнира.
  • Капитаните на всички отбори, които са се регистрирали и имат желание да участват трябва да потвърдят участието си на администраторите преди началото на квалификацията (време за потвърждение: между 11:30 и 12:30). Първият рунд се играе от 13:00
  • Администраторите ще се погрижат да направят лобито за играта и да поканят двата капитана на отборите. Щом това е готово, капитаните имат отговорността да поканят останалите 4 играча от отборите им. Всяка среща трябва да започне до 15мин от създаването на лобито и каненето на капитаните на двата отбора.
  • След края на мача капитаните трябва да се свържат с администраторите като им предоставят снимка (screenshot) с победата или загубата от дадената игра. Това трябва да се случи не по-късно от 15 минути след приключването на играта. В противен случай и двата отбора биват дисквалифицирани.
  • Между всеки мач ще има почивка от 10 минути, за изчакване на останалите срещи и избор на коментаторите коя среща да бъде отразена.

Обиди, насочени към играчи или администратори няма да бъдат толерирани и ще резултират в дисквалификация от турнира.

Награди:

1-во място: 1500лв

2-ро място: 500лв

Можете да се регистрирате тук:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *