Други Игри

Нова дата за No Man’s Sky

30.05.2016

author:

Нова дата за No Man’s Sky

Амбициозната игра на Hello Games’ , в която можем да разкриваме нови галактики е отложена. С нетърпение я очаквахме на 21 юни за PS4 и PC, но сега ще трябва да почакаме до 9 август за САЩ, 10 август за Европа и 12 август за Великобритания.

Шон Мъри от Hello Games’ коментира забавянето:

“Разбираме, че тези новини са разочароващи.  Играта придоби страхотен вид, което за нас е огромно облекчение. Играем я и гледаме как се тества от други хора и си позволявам да се вълнувам. Наистина го правим! Но като достигаме финалната права осъзнахме, че има ключови моменти, които имат нужда от полиране, за да могат да са на нивото, на което искаме да бъдат. Взехме трудното решение да забавим играта, за да можем да предоставим на феновете нещо специално.”

Не дълго след новината от разработчиците получават и заплахи:

 

От обявяването си през 2013 година до сега играта събира огромна фен база, и то не без причина.

 

Какво представлява No Man’s Sky:

No-Mans-Sky

Игра, вдъхновена от приключенията и въображението на класическия sci-fi. No Man’s Sky ви предоставя една галактика, която да разкривате, изпълнена с уникални планети и форми на живот, както и постоянна опасност и екшън.

В No Man’s Sky всяка звезда е светлината от далечно слънце, всяко обкръжено от планети, пълни с живот. И можете да отидете до всяка една, летейки от дълбокия космос до повърхността на планетите без екран за зареждане (loading screen) и без лимити. В този безкраен свят ще откривате места и създания, които други играчи никога не са виждали – и най-вероятно няма и да видят.

Какво ще правите в играта си е изцяло ваш избор. Можете да сте боец, който да търси по-слабите и да ги ограбва от богатствата им. Или пък да се сблъсквате с пирати и техните плячки? Силата е ваша ако модифицирате кораба си за бързина както и оръжията ви

Или може би искате да сте търговец? Намерете богати ресурси в забравени светове и ги използвайте, за да трупате своето богатство. Ивестирайте в товарно място на кораба си.

Или просто искате да се насладите на красотата и да сте изследовател? Отидете там, където никой не е успявал да стъпи и разкрийте нови места и живот. Модифицирайте двигателите на кораба си за по-големи разстояния и екипировката си, за да оцелявате в различните среди.

Галактиката е жива. Създава се търговия между звездите, фракции, които да завоюват територии, пирати, полиция…Всеки играч споделя галактиката и избирате дали да споделите с тях вашите разкрития на общата карта.

 

Вижте трейлъра за играта тук

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *